[Vide0] Kawan Sak4t Bagi Kucing, Wanita H1dap Ailur0phobia Jer1t Dalam Pejabat

Perasaan takut sering terjadi kepada sesiapa sahaja yang tr4uma atau takut dengan binatang berbulu iaitu kucing antaranya.. keadaan tersebut dipanggil sebagai “Ailur0phobia” iaitu Takut kepada kucing.

Selalunya orang yang takut kepada kucing ni, kucing akan suka pergi kepadanya ini kerana Si kucing akan tertarik dengan bahasa tubvh serta posisi si fobia kucing yang sangat kurang faktor meng4ncam keselamatan, dan akhirnya lebih tertarik kepada mereka untuk dikenali dan disi4sat kemudiannya.

Terkini, sebuah video telah dimuatnaik oleh seorang pengguna di Aplikasi Tik Tok yang dikenali sebagai @Tasyapunyerrr. Beliau telah memuatnaik video sahabat beliau yang sangat takut kepada kucing sampai menjer1t2 ketakutan.

Tidak dapat dibayangkan keadaan yang dihadapi oleh sahabatnya itu apabila dia membawa kucing oyen itu. Si oyen pun selamba je mengambil bahagian menakutkan sahabatnya itu. Memang secara autom@tik akan menjer1t jika melihat kucing kalau orang yang takut kucing ni.

Video:

@tasyapunyerrr

bile dpt mber takut kucing be like 🤣🤣#fyp #fypシ #pencintakucing #viral #esekeli #videoviral #masukberanda #lawak @dayahderon87

♬ original sound – Tasya – Tasya

Bila menjengah ke ruangan komen pula, ramai netizen yang kesian melihat sahabatnya itu yang ketakutan melihat kucing itu. Menjerit tak henti2. Selain itu, warga net juga ada meninggalkan komen memahami perasaan sahabatnya itu yang kerana mereka juga mengalami keadaan yang sama.

Komen Netizen:

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih! 

Jom Like Page Kami Juga Di Facebook Sinar Viral Network

Sumber: Tiktok, sinarviral

Be the first to comment on "[Vide0] Kawan Sak4t Bagi Kucing, Wanita H1dap Ailur0phobia Jer1t Dalam Pejabat"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*