“Jauh betul perjalanan tu” – [Vide0] Jodoh Jiran Sebelah Rumah, Netizen Terhibur Tengok Wanita ‘Balik’ Dari Rumah Mertua

Berikutan pengumuman yang telah dibuat mengenai keputusan merentas negeri sudah dibenarkan bagi yang mencukupi 2 d0s vaks1n, ramai yang mengambil peluang untuk meretas negeri untuk berjumpa dengan keluarga masing2 yang berada di kejauhan.

Setelah 9 bulan larangan tersebut diberikan kepada rakyat, kini rakyat sudah lega dan gembira. Sekarang masa untuk membuat keputusan rumah siapa yang patut dikunjungi terlebih dahulu bagi pasangan yang berkahwin.

Ianya tidak menjadi msalah kepada satu pasangan ini yang telah memuatnaik “keunikan “ mereka “balik kampung”. Rupanya rumah mak ayah dan mak ayah mertua bersebelahan, hanya dinding sahaja yang memisahkan kediaman mereka.

Perkongsian tersebut mendapat beribu tontonan daripada warga net yang masing2 terkejut kerana jarak rumah ibu bapa masing2 bersebelahan sahaja. Mesti kalau musim perayaan tidak perlu berg4duh untuk balik ke rumah mertua atau rumah mak ayah sendiri kan.

Video:

@hafizahaisyahnahar

Alhamdulillah selamat sampai dah😊selamat balik kampung semua🥰 #jombalikkampung#staysafe#jagadiri#fyp

♬ bunyi asal – Hafizah Nahar – Hafizah Aisyah Nahar

Menjengah ke ruangan komen pula, Warga net masing2 meninggalkan komen yang agak geli hati. Ada yang komen untunglah kahwin dengan jiran dan untunglahh tidak perlu berg4duh nak balik kampung sedangkan rumah mereka bersebelahan jer. Lawak kan. Untung cari pasangan yang berjirqn jer jimat duit minyak.

Komen Netizen:

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih! 

Jom Like Page Kami Juga Di Facebook Sinar Viral Network

Sumber: Tiktok, sinarviral

Be the first to comment on "“Jauh betul perjalanan tu” – [Vide0] Jodoh Jiran Sebelah Rumah, Netizen Terhibur Tengok Wanita ‘Balik’ Dari Rumah Mertua"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*