“Sempat lagi ayah mend4jal” – [Vide0] Anak Menc1cit Lari Lepas ‘Godek’ Treadmill Sampai Speed 10 Buat Ibu Berdekah

Mempunyai anak kecil ini walaupun tengah banyak buat ragam, kadang kala ia nampak comel dan menghiburkan, kalau kita yang dari jauh tengok bila ia dikongsikan di media sosial pun rasa terhibur dan comel, apatah lagi si ibu bapa, hilang segala pen4t.

Melihat kerenah anak @dayah_noor ini, ramai netizen suka tengok kelakuan spontan darinya, ditambah lagi dengan gelakan terbahak-bahak daripada si ibu ini.

Cuba korang bayangkan kalau anak kau tekan speed 10 tpi korang xde time ni..?? Tak boleh bayang aku

Dalam perkongsiannya di TikTok yang telah meraih sejuta tontonan dalam masa 12 jam ini memperlihatkan si ayah yang sedang membetulkan kasutnya sementara anaknya itu sedang sibuk beridir diatas treadmill.

Si ibu yang sibuk merakam mula tergelak apabila si anak ini pergi tekan mesin treadmill tu sampai speed 10. Si ayah juga dilihat seolah-olah nak meny4kat anaknya dengan membiarkan si anak yang tengah minta tolong itu lari sekejap sebelum angkat sementara ibunya rancak ketawa.

Video:

@dayah_noor

Cuba korang bygkan kalau anak kau tekan speed 10 tpi korang xde time ni..?? Xleh byang aku🧐🧐

♬ original sound – Dayah_noor – Dayah_noor

Ramai netizen terhibur dan ulang video banyak kali, mereka suka lihat si ayah yang kenakan anaknya dan lihat reaksi anaknya yang menc1cit lari.

Dalam masa yang sama si ibu menerusi kapsyen kiriman video itu mengatakan biarpun terhibur, agak membimb4ngkan jika anak dia melakukan perkara sedemikian rupa ketika tiada orang lain berhampiran di rumahnya.

Ada juga netizen yang memuji tindakan si ayah yang membiarkan anaknya berlari sebentar kerana mereka anggap ia juga dijadikan sebahagian daripada pengajaran buat si anak.

Komen netizen:

 

Ada juga netizen yang kvrang senang dengan tindakan ayahnya, namun majoriti terhibur kerana ia tidak membiarkan anaknya berlari dengan lama.

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih! 

Jom Like Page Kami Juga Di Facebook Sinar Viral Network

Sumber: Lobak Merah

Be the first to comment on "“Sempat lagi ayah mend4jal” – [Vide0] Anak Menc1cit Lari Lepas ‘Godek’ Treadmill Sampai Speed 10 Buat Ibu Berdekah"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*