“Lama dah beli” – [Vide0] G4dis Viral ‘Meng1dam’ Lamborghini, Akhirnya Suami Tunaikan Janji

Bagi seseorang wanita yang sedang meng4ndung, kadang-kadang itu mesti akan ada benda yang mereka ‘meng1dam’. Apa yang diidamkan tu baik daripada makanan, sampailah ada sesetengah k3s itu mahukan benda yang susah ditemui mahupun mahal.

Pada awal bulan lalu, seorang wanita dikenali sebagai Ayuni telah viral apabila dia dikatakan ‘mengidam’ kereta mewah.

Mengidam Lamborghini 

Sesiapa yang mengikuti kisah ini, mesti tahu dengan cerita bahawa usahawan muda yang sedang meng4ndung ini mahukan kereta mewah Lamborghini dengan alasan bahawa baby dalam kandvngannya yang mengidam.

Dalam video yang tular sebelum ini, Ayuni bersama suaminya telah pergi ke sebuah pusat pameran kereta mewah untuk melihat kereta yang diidamkan itu. Dia juga telah mer4yu kepada suaminya dengan seolah mengatakan bahawa nilai RM 3 juta untuk kereta tersebut masih mampu diperolehi mereka.

@ayunieso24

Please uolss tlg yuni , dia cabar yuni dapat 100k like baru dia nak beli 😭😭 yuni mengidam sangat 😭😭😭 #fyp

♬ [Animals and dishes] Cute BGM – Sound Owl

Tak nak isteri kesayangan kec3wa, suami yang bernama Ahmad Weldan itu meletakkan syarat supaya video mereka itu mendapat 100k likes baru dia belikan kereta itu untuk isterinya.

Suami Yuni pen1pu!

Selepas beberapa hari, video berkenaan telah mencapai target yang ditetapkan oleh suami Ayuni. Namun wanita berusia 19 tahun itu kata suaminya mvngkir janji yang dah dibuat.

Oleh sebab itu, Ayuni jadi mer4juk dengan suaminya sampai siap kata bahawa lelaki tersebut pen1pu.

@ayunieso24

suami yuni penipu 😭😭 taknak kawan diaaa !!!

♬ Beta Janji Beta Jaga – KangMarlo ??

“Alhamdulillah rezeki 6 bulan berniaga”

Akhirnya! Setelah hampir sebulan, si suami berjaya untuk menghadiahkan kereta ‘idaman’ isterinya itu.

Menerusi sebuah posting yang dimuat naik, menunjukkan Weldan nak buat surprise untuk isteri tercintanya itu. Dalam video tersebut, dia memanggil Ayuni untuk keluar rumah namun kedengaran seperti dia tak mahu ikut permintaan suaminya itu.

Lepas beberapa ketika, wanita itu ikutkan saja dan si suami buat-buatlah macam sedang bincangkan hal lain. Tapi Ayuni tiba-tiba tersenyum selepas dia terlihat kereta Lamborghini berwarna kuning yang dimahukan itu ada diluar rumah mereka. Siap ada riben besar lagi tu.

Perkara itu nyata membuatkan Ayuni teruja dan dia terus memelvk suaminya serta meloncat gembira. Rupanya, suami g4dis berkenaan memberitahu bahawa dia dah beli kereta itu lepas mereka pergi ke pusat pameran kereta tersebut.

“Lama dah beli, masa kita gi tengok baru-baru ni,

“Beli dah dengan tuan kedai.” kata suaminya

Apa yang menarik perhatian, Ayuni siap pegang pervtnya sambil berkata pada bayi dalam kandvngannya itu bahawa dia dah dapat apa yang dimahukannya itu.

@ayunieso24

eeee suami yuni ni Sampai hati ! Alhamdulillah rezeki 6 bulan berniaga 🤲🏻

♬ original sound – ayunieso

Posting video berkenaan telah mendapat perhatian ramai, dan sehingga kini ia telah meraih lebih dari 1 juta views di TikTok.

Akhirnya dapat juga kereta diidam pada usia muda ye. Min doakan sesiapa yang berniaga tu ada rezeki untuk dapat apa yang diidamkan. Goodluck!

Komen netizen:

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih! 

Jom Like Page Kami Juga Di Facebook Sinar Viral Network

Sumber: Lobak Merah

Be the first to comment on "“Lama dah beli” – [Vide0] G4dis Viral ‘Meng1dam’ Lamborghini, Akhirnya Suami Tunaikan Janji"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*