[Vide0] “Nak Lari Tak Boleh Dah” – Lelaki Pasrah J4tuh Ditimpa T4hi, Member Gelak Je

Sesungguhnya semua orang akan diberi dug4an, samada dugaan dalam mencari kehidupan atau dug4an mencari rezeki yang berbeza. Dug4an mencari rezeki, bunyi seakan dugaan sesih tetapi ini dug4an mencari rezeki yang lawak.

Disebalik kerja seorang penyelenggara tersimpan cerita lawak yang boleh dikategorikan sebagai kesian. Kesian yang dimaksudkan itu adalah apabila seorang sedang membuat kerja menyelenggara untuk sebuah kedai tetapi nasib malang apabila kotoran yang berada di dalam saluran paip telah terkeluar dan “menyer4ng” beliau.

Video tersebut dimuatnaik oleh seorang lelaki yang mendapati kejadian tersebut melucukan kerana kotoran tersebut telah jatuh dengan tidak berhenti sambil mengeluarkan b4u yang sangat bvsuk.

Difahamkan setelah berbulan kerja2 penyelenggaraan dilakukan tetapi kali ini disebabkan ada masalah dengan saluran paip tersebut menyebabkan kotoran itu telah terkeluar dan terj4tuh dari saluran bahagian atas.

Video:

@mryoechannell

Reply to @pengembala_kambing1 Ni sbnrnya sludge yang tersumbat dlm drain piping… dye pnya bau mmg kaw2 la mcm taik🤣🤣🤣🤣

♬ original sound – mryoechannell – mryoechannell

Kesian member tu dengan muka macam nak muntah lari selamatkan diri. Lawak sungguh dengan bunyi kawan2 dia berdek4h gelakkan dia.

Memang member sejati. Antara komen2 yang telah ditunggalkan di ruangan video tersebut. Dug4an mencari rezeki la dikatakan. 

Komen Netizen:

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih! 

Jom Like Page Kami Juga Di Facebook Sinar Viral Network

Sumber: Tiktok, sinarviral

Be the first to comment on "[Vide0] “Nak Lari Tak Boleh Dah” – Lelaki Pasrah J4tuh Ditimpa T4hi, Member Gelak Je"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*