“Ger4m tengok pipi dia” – [Vide0] Comel! Budak Mintak Maksu Tahan Dagu Sebab Lenguh Tengok Kartun

Sebut je pasal kanak-kanak, pasti ada saja keletah mereka yang menghiburkan. Kalau korang perasan banyak je video-video ragam si kecil yang viral di Tiktok betul tak?

Sama dengan kisah kalini, dalam perkongsian @mamy.sofea, dia telah memuat naik video di akaun Tiktok miliknya yang menunjukkan keletah comel seorang kanak-kanak perempuan telah pun viral semalam.

Kanak-kanak perempuan yang lebih dikenali sebagai Sofea itu kelihatan sedang menonton kartun sambil duduk di atas peha Maksunya. Dalam masa yang sama, Maksunya juga sedang menahan dagu Sofea. Dah kenapa tu?

Menurut ayahnya, Sofea menyuruh wanita itu untuk menahan dagunya menggunakan tangan kerana dia lenguh disebabkan menonton kartun terlalu lama. Mengada-ngadanya kau dik.

Video:

@mamy.sofea

♬ marklee laugh – 𝓗𝓮𝓵𝓵𝓸 𝓣𝓻𝓲 🐻

Video pendek terbabit telah mendapat hampir seratus ribu jumlah tontonan di Tiktok. Meneliti di ruangan komen, rata-rata netizen terhibur dan tertarik dengan kecomelan Sofea. Mereka juga sempat berselor0h dengan mengatakan budak comel itu membvli Maksunya.

Beberapa komen daripada netizen yang min tertarik untuk berkongsi:

Untuk pengetahuan korang, adik Sofea ni pernah viral di Tiktok disebabkan keletahnya yang comel itu.

Ger4m je min tengok pipi dia dah macam pau!

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih! 

Jom Like Page Kami Juga Di Facebook Sinar Viral Network

Sumber: Lobak Merah, mediamalaysia

Be the first to comment on "“Ger4m tengok pipi dia” – [Vide0] Comel! Budak Mintak Maksu Tahan Dagu Sebab Lenguh Tengok Kartun"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*