“Kesi4n member” – Cari Penyapu Tak Jumpa-jumpa, Netizen Tepuk Dahi Lihat Gelagat ‘Pelvpa’ Lelaki Ni

Korang pernah tak alami situasi di mana korang lupa letak barang yang selalu korang pakai kat mana? Contohnya macam spek mata. Gigihlah korang cari satu rumah, rupanya-rupanya spek tu elok duduk atas kepala.

Situasi inilah yang berlaku kepada seorang lelaki yang viral di TikTok apabila dia dilihat sedang menyapu sampah terlupa di mana dia meletak penyapunya.

Menerusi video tu korang dapat lelaki lelaki berbaju biru tu tengah sapu lantai dan dia kemudian meletakkan penyapunya di celah keti4k.

Ingatkan dah settle menyapu, tapi rupa-rupanya lelaki itu nampak gel1sah macam tercari sesuatu pulak. Dia ke kiri, ke kanan dan siap buat gerakan sedang menyapu lagi tanda dia sedang mencari penyapu tersebut.

Padahal penyapu tu sebenarnya ada je, tengah terselit di celah keti4k dia! Adoiii p4rahhhh! 

Video:

@oembradogmail

♬ Teach Me How To Dougie – Classics Reborn

Pun begitu, video ni berakhir tergantung. Kita tak tahulah sama ada dia jumpa ke tidak penyapu tu. Kesi4n betul… 

“Lagenda mengatakan bapak itu masih mencari penyapu itu sehingga kini” 

Video yang mendapat lebih daripada 1 juta likes ini telah mengundang rasa ketawa dan geli hati netizen yang melihatnya.

Rata-rata mengakui pernah mengalami situasi yang lebih kurang sama dan ada yang siap tr0ll kan lagi lelaki tu. Malah netizen dari Malaysia siap samakan gelagat lelaki tu dengan lawak dari kumpulan Sepahtu. Adoi s4kit perut gelak ye! 

Apa-apapun admin harap lelaki tu jumpalah penyapu yang dicari atau ada seseorang yang bagitahu dia di mana lokasi penyapu tersebut. Kesi4n lama-lama dia cari kat situ. 

Komen netizen:

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih! 

Jom Like Page Kami Juga Di Facebook Sinar Viral Network

Sumber: Lobak Merah

Be the first to comment on "“Kesi4n member” – Cari Penyapu Tak Jumpa-jumpa, Netizen Tepuk Dahi Lihat Gelagat ‘Pelvpa’ Lelaki Ni"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*