[Vide0] 8 Bulan Tak Balik, Anak Buat Suprise. Reaksi Ibu Bapa Undang Seb4k – ‘Alhamdulillah Hari Ini Balik Dengan Kejayaan’

Ker1nduan seorang ibu dan ayah akhirnya terubat selepas anak lelaki mereka pulang ke rumah dan membuat kejvtan. Rata-rata netizen yang melihat video tersebut akui sebak melihat reaksi ‘berharga’ warga emas ini.

Kejutan untuk tokwan & maktok

Menerusi video dikongsi seorang pengguna TikTok, dikenali sebagai Ummi memaparkan seorang pegawai polis yang lengkap berpakaian uniform membuat kejvtan kepada kedua ibu bapanya. Difahamkan, pegawai polis ini sudah lapan bulan tidak berjumpa dengan ahli keluarganya yang lain berikutan menjalani latihan di Pusat Latihan Polis (PULAPOL).

Kejutan untuk tokwan dan maktok. 8 bulan tak berjumpa. Sebenarnya tokwan dengan maktok tak tahu yang Pak Caq akan balik hari ini. Kami adik beradik r4hsiakan. 8 bulan Pak Caq di Pusat Latihan Polis Pulapol. Alhamdulillah hari ni balik dengan kejayaan.

Video:

@ummibie

Suprise Untuk Tokwan Dan Maktok ❣️😢#allahallahaghisna #fypシ #fypdongggggggg #fypviral #memories2021

♬ Allah Allah Aghisna – Nazwa Maulidia

Apa yang lebih mervntun hati, apabila melihat ‘reaksi’ ibu bapanya yang mengalirkan air m4ta sejurus melihat anak lelaki mereka pulang ke rumah.

Kami semua tahu yang tokwan dan maktok rindu sangat dekat Pak Caq. Lihat reaksi tokwan masa ini, satu rumah jadi sunyi sepi, air m4ta kerindvan.

Menjengah ke ruangan komen, rata-rata netizen turut seb4k melihat video tersebut dan turut meluahkan rasa r1ndu buat keluarga yang berada di kampung halaman.

Komen netizen:

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih! 

Jom Like Page Kami Juga Di Facebook Sinar Viral Network

Sumber: Oh Bulan

Be the first to comment on "[Vide0] 8 Bulan Tak Balik, Anak Buat Suprise. Reaksi Ibu Bapa Undang Seb4k – ‘Alhamdulillah Hari Ini Balik Dengan Kejayaan’"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*