Daiyan Trisha ‘Okay’ Adik Langkah Bendvl, Peminat Lelaki Suruh Sabar Tengah Kumpul Duit – ‘Saya Kerja Ker4s Untuk Halalkan Awak’

Pelakon dan penyanyi Daiyan Trisha menyatakan dia tidak berasa tertek4n walaupun adik perempuannya telah ‘langkah bendvl’ apabila berkahwin pada 2 September lalu.

Daiyan atau nama sebenarnya Daiyan Trisha Mohd Nasaruddin memberitahu dia tidak terbvru-bvru untuk menamatkan zaman bujang.

Walaupun usianya sudah memasuki 28 tahun, itu tidak menjadi kegus4ran dalam kehidupannya memandangkan dia mempunyai kerjaya yang diminati.

Saya tidak terges4-ges4 dalam perkahwinan. Saya okey dan sihat alhamdulillah. Saya mempunyai semua yang saya perlukan. Saya suka kerjaya saya dan boleh melakukan apa yang saya nak. Bila dah sampai jodoh, Allah akan kirimkan yang terbaik. Saya percaya akan perkara itu.

Respon dengan ciapan itu, rata-rata peminat bersependapat untuk tidak mengizinkan pelantun lagu Penat berumah tangga dalam masa terdekat ini.

Malah, ada segelintir yang berseloroh meminta pelakon drama Projek: Anchor SPM bersabar terlebih dahulu memandangkan ada dalam kalangan golongan Adam sedang mengumpul duit untuk masuk meminang.

Pada bulan Ogos lalu, Daiyan mended4hkan dia baru sahaja pvtus cinta dengan seseorang sekitar sebulan yang lalu.

Komen netizen:

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih! 

Jom Like Page Kami Juga Di Facebook Sinar Viral Network

Sumber: Oh bulan

Be the first to comment on "Daiyan Trisha ‘Okay’ Adik Langkah Bendvl, Peminat Lelaki Suruh Sabar Tengah Kumpul Duit – ‘Saya Kerja Ker4s Untuk Halalkan Awak’"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*