Datin Eina Azman Beritahu Ke4daan Terkini Svami Ketika Live Bacaan Doa Dan Yassin, Ustaz Haslin Turut Tampil Dengan Nasihat Ini

Pelakon Datin Paduka Eina Azman memaklumkan suami tercintanya, Datuk Kaiser Gurmeet Abdullah meng4lami penvrunan oksgien sehingga terp4ksa menggunakan bantuan pernafasan akibat jangk1tan v1rus C0vldl9.

Sehubungan itu, dia memohon warganet untuk menitipkan doa buat suaminya yang masih berada di h0spital agar diberikan kesembvhan seperti sedia kala.

“Saya mohon semua mendoakan kes.ihatan dan kesejahteraan suami, Kaiser Gurmeet Abdullah kembali seperti sedia kala. Doakan suami saya yang kini berada di h.ospital agar kuat untuk mel4wan v1rus C0vldl9.

“Sebab oksigen suami saya semakin menurun hingga perlu memakai bantuan oksgien,” kongsinya di Instagram.

Dalam pada itu, dia turut meniupkan semangat buat suaminya agar kekal kuat untuk mel4wan peny4kit tersebut.

“Sayang, saya tahu awak kuat. Awak perlu cepat sihat. Saya sayang awak, kami tunggu di rumah,” katanya.

Sebelum ini, Eina memaklumkan dia, suami serta dua orang pembantu rumahnya disahkan positif C0vldl9. Dia juga meluahkan kesed1han kerana diberi ujian Allah disaat ulang tahun perkahwinannya, namun dia reda dengan ketentuan Ilahi.

Sementara itu Eina menerusi Instastory terbaru meminta tips daripada bek4s pes4kit C0vldl9 tahap empat mengenai cara untuk meningkatkan paras 0ksigen dalam badan. Dalam masa sama Eina turut berterima kasih kepada mereka yang sudi berkongsi tips tersebut.

Datin Eina Beritahu Keadaan Terkini Semasa Live Bacaan Doa

Nasihat ustaz Haslin pada datin

“Bila dah kena cuit ni kita keluar atau pun tak keluar tu saja kerana C0vlfl1 ni ta kenal sapa, hanya berdoa itu yang mengatasi segalanya, ingat senang nak baca Yasin tengah malam, bila berlaku begini kita semua boleh buat kebaikan”.

“Doa isteri lagi cepat makbul dari suami, tabahkan hati dan Allah bagi akal pada kita jadi kita buat solat hajat dan berdoa padaNya. Orang perempuan mudah bangun awal dan minta doa, aku sayang suami aku Engkau Maha Berkuasa, suami aku bertarvng ny4wa skg, sembuhkan suami aku” .

“Saya tak pernah buat program macam ni cuma saya ni penceramah bebas saja. Saya pernah sebelum ini bersama Shuib dan apa saya cakap pada Shuib dan Jep Sepahtu kalau berlawak cakap elok elok dan mereka faham, anggaplah saya mcm abang mereka”, katanya lagi.

Moga Datin bertenang kerana tidak anak anak tengok kita pun jadi susah..biar anak anak pun tenang tengok kita,moga datin tabah”.

Kata kata terakhir dari Datin

“Saya tiada kata nak ucapkan..saya tak mampu nak balas sangat hargai…moga Allah angkat doa dan suami saya cpt sembuh”, kata datin.

Dalam pada itu, Eina juga berharap suaminya akan kembali sihat dan pulang ke rumah mereka.

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih! 

Jom Like Page Kami Juga Di Facebook Sinar Viral Network

Sumber: Beta | YT via DNQ, terengganutv

Be the first to comment on "Datin Eina Azman Beritahu Ke4daan Terkini Svami Ketika Live Bacaan Doa Dan Yassin, Ustaz Haslin Turut Tampil Dengan Nasihat Ini"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*