[Vide0] “Kena basuh po0p baby, saya p4nik!” – Issey gel4bah, tak tahu nak tukar lampin bayi

Gelagat penyampai radio Gegar FM, Issey Fazlisham menguruskan anak pertamanya mencvri perhatian netizen lebih-lebih lagi apabila tiba gilirannya untuk menukar lampin bayinya itu.

Ujar Issey atau nama sebenar, Fazlisham Mat Hussin, 34, pengalaman mengurus anak pertamanya itu cukup menc4bar hingga ada kalanya dia berdepan situasi p4nik.

“Pengalaman ni lain sikit la, sebab saya baru pertama kali jaga baby.

“Lepas tu pula nak kena basuh po0p baby semua tu… nasib baik isteri tenang je. Tapi pengalaman ni best sebenarnya,” katanya kepada mStar.

Pada sambutan Hari Kebangsaan ke-64 Selasa lalu, Issey berkongsi berita gembira apabila isterinya, Noor Aimi Jamel selamat melahirkan bayi lelaki secara normal di sebuah pusat perubatan pada jam 1.48 petang.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Bercerita lanjut tentang pengalaman sebagai bapa, Issey berkata dia cuba menjalankan tanggungjawab dengan sebaik mungkin dalam membantu menguruskan bayinya itu.

Kata Issey, banyak perkara baharu perlu dipelajarinya terutama dalam memahami kehendak bayi.

“Banyak kali saya jadi p4nik… waktu malam kena berjaga. Lepas itu apabila baby men4ngis kita jadi ris4u walaupun orang kata perkara ni biasa je untuk anak kecil.

Banyak kali saya jadi p4nik… waktu malam kena berjaga.

ISSEY

PENYAMPAI RADIO

“Sejak dah ada baby ni saya tak cukup rehat. Sebaliknya saya bagi isteri rehat yang cukup sebab dia menyusukan anak.

“Melainkan kalau baby men4ngis kuat nak susu baru la saya kejutkan isteri,” katanya.

Issey dan Aimi berkahwin pada 22 Disember 2019 di Kota Bharu, Kelantan.

Issey menimang cahaya mata pertama pada 31 Ogos.

Sebelum berkahwin dengan Issey, Aimi adalah ibu tunggal anak tiga hasil perkongsian hidup dengan arwah suaminya.

Tiga anak mereka itu ialah Muhammad Uqashah, Muhammad Qayyum dan Cataleya Humairah.

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih! 

Jom Like Page Kami Juga Di Facebook Sinar Viral Network

Sumber: Mstar

Be the first to comment on "[Vide0] “Kena basuh po0p baby, saya p4nik!” – Issey gel4bah, tak tahu nak tukar lampin bayi"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*