“Menggelvpur masing2 keluar” – [Vide0] Netizen Terb4hak Tengok Gelagat Anjing Selamba Masuk Dalam Kereta

Siapa kat sini t4kut anjing? Haa angkat tangan! Kalau korang t4kut anjing mesti korang auto boleh relate dengan kejadian yang berlaku kepada pemilik kereta kat bawah ini pada tanggal 31 Ogos lepas.

Menerusi perkongsian @ainasyzwna14 di TikTok, kejadian yang dinamakan sebagai ‘Tr4gedi 31 Ogos’ ini berlaku apabila seekor anjing dilihat berjalan dengan selamba dan menuju ke sebuah kereta yang sedang diparkir di tepi jalan.

Kehadiran anjing tu memang disedari beberapa orang di situ, tapi tak pula mereka menyangka ia akan memasuki kenderaan tersebut dan mencetuskan kekecohan ramai.

Kedengaran jerit4n dan juga bunyi hon berkali-kali yang dikatakan berpunca dari anjing tersebut yang menekan hon di stereng kereta. Eh eh buat hal betullah anjing ni! 

Video:

@ainasyzwna14

Alkisah nak keluar beli barang bertukar tragedi😂 anjing ajak bergurau pulak!👍🏻 DONT WORRY TAKDE YANG CEDERA😆 #foryourpage#buwatjer #viralmalaysia

♬ Oh No – Kreepa

@ainasyzwna14

Reply to @elliesmomo tak expect video boleh blow up😂 sorry la buat korang sakit perut gelak😆 ex ni ha kacau2 pulak🐒💩 #viraltiktok #siakapkeli

♬ original sound – اينا شزوينا – اينا شزوينا

“Adoiii tergelak pepagi ni”

Rata-rata netizen yang melihat video itu merasa geli h4ti melihat gelagat ‘m4ngsa’ ganggu4n anjing tersebut yang terperangkap di dalam kereta dan hanya boleh menjerit meminta tolong.

Malah ramai juga berkata, kemungkinan anjing tersebut terlalu bosan dan saja nak ‘berkawan’ dengan mereka yang ada di sekeliling, sebab itulah dia masuk ke dalam kereta tu. Sabor jelah ye… 

Kalau min jadi macam ni, maunya tak jerit. Geng t4kut anjing!

Komen netizen:

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih! 

Jom Like Page Kami Juga Di Facebook Sinar Viral Network

Sumber: Lobak Merah

Be the first to comment on "“Menggelvpur masing2 keluar” – [Vide0] Netizen Terb4hak Tengok Gelagat Anjing Selamba Masuk Dalam Kereta"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*