[Vide0] Rai Dalam Kesederhanaan & Penuh Rasa Syukur, Ini Iklan Terbaik Hari Kebangsaan 2021

Tahun ini sekali lagi Hari Kebangsaan disambut dalam suasana yang sederhana tatkala negara sedang berdepan p4ndem1k. Orang ramai boleh menyaksikan sambutan Hari Kebangsaan yang ke-64 yang diadakan di Dataran Pahlawan Negara pada 31 Ogos ini bermula jam 8 pagi sehingga 8.50 pagi secara siaran langsung menerusi semua stesen penyiar tempatan.

Namun, antara yang dinantikan setiap kali tiba setiap kali sambutan Hari Kebangsaan ialah iklan menarik penuh mesej patriotik. Berikut kami senaraikan iklan menarik Hari Kebangsaan pada tahun ini.

PETRONAS MMD 2021: Demi Cinta

Petronas sekali lagi memilih untuk menghasilkan video animasi bagi menyampaikan mesej patriotik sempena Hari Kebangsaan. Video kali ini memaparkan tentang kehidupan rakyat Malaysia yang terj3jas ak1b4t p4ndem1k C0vldl9. Ada yang diberhentikan kerja dan menutup perniagaan sehingga pendapatan keluarga terjejas.

Digi Hari Kebangsaan 2021 – Teladan

Iklan Hari Kebangsaan Digi pada kali ini menyelami perasaan kanak-kanak tatkala negara berdepan p4ndem1k. Bagaimana orang sekeliling mereka terp4ksa berk0rb4n jiwa dan raga demi meneruskan kehidupan.

TNB MERDEKA 2021 – Raikan Malaysia Kita

Walaupun banyak hal4ngan terp4ksa dilalui ketika negara berdepan p4ndem1k, rakyat Malaysia tidak pernah mengalah dan terus cek4l berjuang mencuba sesuatu yang baru. Itu mesej yang cuba disampaikan oleh TNB menerusi iklan Hari Kebangsaan mereka kali ini.

Iklan Merdeka Yoodo 2021 | Bila Larut Lockdown

Andai peralatan elektrik mampu ‘bercakap’ dan membebel, agak-agak apa topik yang akan ‘mereka’ bincangkan? Kalau nak tahu saksikan iklan Yoodo ini.

Etiqa Merdeka 2021 – Ahchoo

Di suatu pagi yang tenang, Aunty Chen dan Abang Chandran tiba-tiba digegarkan dengan satu bunyi yang sangat kuat! Bunyi apakah itu? ?

Iklan Merdeka & Hari Malaysia SAJI 2021 | GELORA

Kerana mvlut b4dan binasa. Perbualan di media sosial kadang kala mampu membuatkan seseorang itu ters1nggung dan tersentuh. Sering tampil dengan iklan ‘sed1h’, iklan Hari Kebangsaan Saji kali ini masih mampu membuatkan air mata berlinangan!

Ecoworld: #AnakAnakMalaysia: Silver Lining

Maxis Hari Kebangsaan / Merdeka 2021 | To a nation that stays ahead together

VIDEO HARI KEBANGSAAN & HARI MALAYSIA 2021 WATSONS

Gamuda Land – Di Sebalik Emoji

Selamat Hari Merdeka dengan Chek Hup Teh Tarik

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih! 

Jom Like Page Kami Juga Di Facebook Sinar Viral Network

Sumber: Oh bulan

Be the first to comment on "[Vide0] Rai Dalam Kesederhanaan & Penuh Rasa Syukur, Ini Iklan Terbaik Hari Kebangsaan 2021"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*