[Vide0] Gadis Sed1h Tak Dapat Hadir Majlis Nikah ‘Bestie’ Sebab Kuar4ntin, Ramai Seb4k, Tengok Apa BFF Dia Buat

Sahabat, seribu orang kawan belum tentu sama tarafnya dengan seorang sahabat. Setiap orang pasti ada sahabat tak kira la sorang ke atau ramai, betul tak?

Sahabat akan ada dengan kita sewaktu susah dan senang. Bukan senang nak cari sahabat, ibarat mencari mutiara di lautan sebab selalunya kawan akan ada masa kita senang je time susah semua hilang dari radar. Cari dalam map pun hilang, sksksk.

“Wujud lagi ke?”

Begitulah dengan kisah kalini. Dalam perkongsian @nrainelyna, dia telah memuat naik video di Tiktoknya  seorang sahabatnya dengan berpakaian pengantin memberi bungkusan makanan depan pagar rumah dia.

Ain Eliyana atau Eliyana telah merakam video tersebut dari dalam rumah sebab dia kena kuar4ntin ak1bat C0vldl9. Tapi paling meny4yat h4ti netizen, seorang ‘bestie’ nya masih lengkap berpakaian pengantin telah memberi bungkusan makanan pada Eliyana depan pintu pagar rumahnya.

Video:

@nrainelyna

Tak dapat tunaikan apa yang dia nak, dapat tengok dia dari jauh je 😭🥺 #fypシ #fypplease #mybestie

♬ original sound – 𝓐𝓲𝓷 𝓮𝓵𝓲𝔂𝓪𝓷𝓪🍃 – 𝓐𝓲𝓷 𝓮𝓵𝓲𝔂𝓪𝓷𝓪🍃

@nrainelyna

Biar lah video ni yang berbicara🥺 Happy wedding day Babe ❤️#fypシ #fyppleaseeee #quarantinelife

♬ bukan diriku cover by wani annuar – dvsndrain 🎶

Untuk makluman korang, up4cara pernikahan di negeri Fasa 2 dibenarkan di Pejabat Agama dan kehadiran mengikut ketetapan Pihak Berkuasa Agama Negeri. Tapi korang jangan trigg3red pula sebab diaorang ni dekat Pahang.

“Takda rezeki la nampaknya”

Dalam video tersebut ada ayat-ayat yang meny3ntuh h4ti daripada Eliyana yang menunjukkan dia sed1h kerana dia sudah berjanji untuk datang pada majlis nikah sahabatnya itu tapi dia terp4ksa dikuar4ntinkan ak1bat c0vld.

Aku tak mampu nak pelvk kau, hanya mampu n4ngis dari jauh”

Video tersebut telah mendapat lebih daripada setengah juta tontonan di akaun Tiktoknya itu menerima banyak respon daripada netizen. Rata-rata netizen kagum dengan hubungan persahabatan mereka kerana sahabatnya sentiasa ada masa sus4h dan senangnya.

Netizen juga mendoakan agar persahabatan mereka kekal berpanjangan  hingga ke syurga.

Kalau ada sorang sahabat macam ni, min dah tak kisah kalau takda kawan lain.

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih! 

Jom Like Page Kami Juga Di Facebook Sinar Viral Network

Sumber: Lobak Merah

Be the first to comment on "[Vide0] Gadis Sed1h Tak Dapat Hadir Majlis Nikah ‘Bestie’ Sebab Kuar4ntin, Ramai Seb4k, Tengok Apa BFF Dia Buat"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*