Cantiknya! ‘T4yang’ Buah Hati Anak Mami, Usop Sedia Tamat Zaman Bujang

Naib juara Big Stage 2020 Usop sudah terbuka untuk berk0ngsi soal hati apabila mula berkongsi f0to bersama kek4sih hati yang dikenali sebagai Teha di laman media sosial.

Menurut Usop atau nama sebenarnya Muhammad Saiful Naim Muhammad Noor, 23, dia sudah bersedia apabila mula berkongsii sekeping f0to bersama kekasiih ketika memberikan kejutan sempena ulang tahun kelahirannya pada malam 25 Oktober lalu.

“Nama dia Nur Fatehah, berusia 26 tahun dan dia kerja biasa sahaja di pejabat.

“Bagi saya, saya okay sahaja bila Teha pun berk0ngsi m0men-mmomen bersama saya di laman sosial sebab saya tak pernah dapat kejvtan macam tu dari orang yang saya sayang. Saya rasa sangat dihargai.

“Selalunya kalau saya kata okay, baru dia akan p0st gambar kami. Tak mengapa saya nak repost foto tersebut di Instagram sebab saya nak jadikan mom3n itu sebagai kenangan,” ujar Usop ketika dihubungi Gempak.

Malah menerusi satu sesi siaran langsung Instagram pada malam yang sama, Teha turut meng4kui sedang menjaliin hvubungan cinta dengan pelantun lagu Pencinta Setiamu itu.

Tambah Usop lagi, mereka sudah bertemu dengan keluarga masing-masing dan sememangnya sudah berhajat untuk menamatkan zaman bujangnya.

“Betul, saya memang sudah ke arah perkahwinan bila saya pun dah jumpa dengan keluarga dia dan keluarga kami pun dah saling mengenali. Lagi pun ini benda baik,” jelas anak kelahiran Kulim ini.

Di samping itu, Usop juga akan memberikan tunjuk ajar kepada buah hatinya tentang selok-belok dunia hiiburan.

“Bila kami berkawan, aut00m@tik dia pun cebvri bidang saya. Memang dia baru lagi, dia pun takut nak masuk dalam bidang saya. Ada banyak benda dia perlu belajar,” jelas Usop lagi.

 

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih! 

Jom Like Page Kami Juga Di Facebook Sinar Viral Kini

Sumber: GEMPAK

Be the first to comment on "Cantiknya! ‘T4yang’ Buah Hati Anak Mami, Usop Sedia Tamat Zaman Bujang"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*