“Allah nak tunjuk siapa…” – Perkahwinan B4tal, Nonny Buka Mulut

Sebelum ini Pelakon Nonny Nadirah mended@hkan dia dan Niezam Zaidi sudah selesai menjalani kursus kahwin.

Menurut Nonny, dengan pended@han itu, dia berharap ia menjawab persoalan mengenai hub-ungan mereka.

“Dengan izin Allah Alhamdulilah satu dah selesai.

”Proses kitorg ‘special’ sikit, jadi apa-apa jangan tanya saya lagi tau tanya direct dengan @niezamzaidi.

“Semoga menjawab segala persoalan korang semua.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

🦋

A post shared by 🦋 Nonny Nadirah 🦋 (@nonnynadirah) on

“Untuk pengetahun semua kursus kahwin, disebabkan musim COV1D-19 ini ia disinhkatkan dari dua hari menjadi satu,” katanya

Perkahwinan B4atal

Kuala Lumpur: “Ada hikmah kenapa perkahwinan ini dib4talkan. Allah nak tunjuk siapa diri kita sebenarnya terhadap pasangan. Terima kasih Allah.”

Itu kata penyanyi dan pelakon, Nonny Nadirah mengenai keputusannya memb4talkan perkahwinan bersama pelakon, Niezam Zaidi pada Isnin lalu.

Nonny, 31, atau nama sebenarnya Nonny Nadirah Zainuddin berkata, dia dan Niezam sudah lama membuat keputusan itu iaitu selepas mereka mengikuti kursus kahwin pada September lalu.

“Saya anggap apa yang berlaku sudah tiada jodoh. Kalau nak p4ksa pun, bimbang nanti ia hanya memudaratkan. Takkan saya perlu melalui fasa perce-raian sekali lagi. Jadi, saya reda dengan ketentuan ini.

“Sebenarnya, keputusan ini dibuat sudah lama. Cuma, saya tidak mahu kongsikan. Apa boleh dikatakan, mungkin saya belum cukup baik. Jadi, saya perlu perbaiki diri untuk menjadi pasangan yang lebih baik untuk pasangan saya.

“Apa yang penting, buat masa sekarang saya nak gembirakan diri sendiri dan keluarga. Tidak ada istilah serik, cuma apa dirasakan sekarang adalah, solo lagi bagus,” katanya.

Ditanya mengenai reaksi ibunya, Nonny berkata ibunya sentiasa menghorm@ti keputusan yang dibuat.

“Mak saya boleh cakap, santai saja di posisi. Sebab dia pun cakap jangan terlalu mencari kesempurnaan. Dia hanya mahu tengok saya bahagia dan tak lagi saya berse-dih. Dia selalu sokong apa saya buat.

“Kalau selepas berce-rai dulu saya memang mer4tap. Tapi, untuk kali ini saya lebih tenang. Malah lebih gembira. Bagi saya, Allah sudah atur segalanya. Apa yang penting, kena sabar dengan ketentuan diberikan,” katanya.

Terdahulu, Nonny mengumumkan pemb4talan perkahwinan mereka menerusi hantaran di Instagram yang turut mengucapkan hari jadi kepada Niezam

 

 

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih! 

Jom Like Page Kami Juga Di Facebook Sinar Viral Kini

Sumber : http://trendingsangat.pw/

Be the first to comment on "“Allah nak tunjuk siapa…” – Perkahwinan B4tal, Nonny Buka Mulut"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*