‘Takkan I Nak Suruh Uqasha Tel4njang’– Michael Ang Komen Bab4k Bersalin Pakai Seluar

Semalam viral di media sosial apabila salah satu bab4k dalam drama Perempuan Tanpa Dosa menjadi bualan h4ngat netizen yang rata-ratanya terhibur dengan adegan Uqasha memakai seluar ketika melahirkan anak. Foto itu dimuat naik oleh Uyaina Arshad sebelum dihujani pelbagai komen.

Namun, menurut pengarah drama tersebut, Michael Ang babak tersebut bukanlah bab4k sebenar dan ianya hanya gambar yang diambil sekitar penggambaran sahaja.

Gambar di belakang tabir

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Salam semua! Gelak Besar aku pagi2 pasal kes ni. Itu gambar behind the scene dik non semua!Takan I nak suruh @uqashasenrose2 telanjang kat set. Belum lagi tgk dah buat andaian! Apo la Kau org! Luv u all n stay safe

A post shared by Michael Ang (@michaelang38) on

Gambar di belakang tabir

Netizen-netizen ni mulut korang boleh tahan. Mulut tak selaras dengan otak. Korang ni semua ada ijazah belajar tinggi- tinggi, cendekiawan apa-apa la tapi tetap no brainer (tiada otak). Aku rasa mulut korang lagi cepat daripada otak yang lembab.

Agak-agaklah. Sah-sah gambar tu diambil sewaktu belakang tabir. Korang tahu ke apa aku rakamkan. Belum tengok dah kutvk. Nilah, bila baca akhbar, baca tajuk saja. Tak baca sampai habis

Michael Ang mengingatkan orang ramai agar tidak membuat tudvhan melulu sebelum menjatuhkan hukum kepada perkara diluar pengetahuan mereka.

Tambahnya lagi, hanya orang kurang bijak sahaja yang cepat mengkr1tik sesuatu perkara tidak sahih kerana situasi ini adalah berbeza dengan apa yang dikec4m netizen.

Tunggu scene siap okay

Menerusi temubual bersama Harian Metro, Michael Ang memberitahu dia tidak marah dan ambil segala komen kritikan sebagai satu positif. Baginya, mungkin ianya sekadar lawak dan dia turut terhibur dengan segelintir netizen yang membesarkan isu ini. Dalam pada itu, dia juga menyatakan bahawa dia menjaga a1b dan aurat pelakonnya.

Kita pun menjaga a1b pelakon. Takkan nak suruh Uqasha selak kain untuk menjayakan bab4k itu. Jika dilihat, ada kain yang digunakan untuk menutup seluar itu dan dalam hasil terakhir nanti, teknik kamera akan menampakkan seperti dia bersalin.

Sementara itu, Kamal Adli selaku pelakon watak utama turut memberi respon mengenai isu ini selepas dikritik orang ramai. Menurutnya babak ini cuma disebalik tabir dan dia berharap agar orang ramai tunggu episod ini untuk melihat adegan sebenar.

Ni tengok behind the scene, tunggu siap okay. Behind memang kita tutup aib dan banyak camera angle kita cover. Muka berdarah semua itu tunggu scene siap.

Sumber : Michael Ang, Kamal Adli, Harian Metro

 

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih! 

Jom Like Page Kami Juga Di Facebook Sinar Viral Kini

Sumber: OhBulan

Be the first to comment on "‘Takkan I Nak Suruh Uqasha Tel4njang’– Michael Ang Komen Bab4k Bersalin Pakai Seluar"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*