Kongsi Foto Terbaru, Elfira Loy Ditvduh Ubah Wajah?

Pembed4han kosmetik sememangnya tidak asing lagi di kalangan selebriti. Namun, hanya segelintir sahaja yang akan mengaku melakukan prosuder tersebut dan selebihnya akan mengatakan cantik semulajadi sejak dari kecil.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Salam Friday , today im twinning with momsie sets from @habrahaute . Love the cuting that covers our body shape , tak melekap dekat badan and flows perfectly. Thanks 💕 Ohh! kalau anda nak jadikan hari jumaat anda istimewa , perbanyakkanlah salawat , right Ma . Thanks for the reminder.

A post shared by @ elfiraloy on

Baru-baru ini foto terbaru yang dimuat naik Elfira Loy  di laman Twitter menjadi bualan hangat apabila ada yang mend@kwa pelakon mengub4h wajah. Netizen mend@kwa dahulunya wajah pelakon itu bulat namun kini sudah runcing.

 

Malah ada yang mend@kwa Elfira mengubah bibir menjadi lebih tebal dan mung1il. Namun, netizen mengatakan mungkin berat badan Elfira sudah berkurang ataupun bibirnya kelihatan mungil kerana teknik solekan.

Malah, ada netizen memuat naik gambar Elfira terdahulu untuk bandingkan dengan gambar sekarang yang dilihat berbeza. Apa pun itu hanya spekulasi netizen sahaja dan mungkin ia hanya teknik solekan sahaja.

 

 

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih! 

Jom Like Page Kami Juga Di Facebook Sinar Viral Kini

Sumber : ROTIKAYA

Be the first to comment on "Kongsi Foto Terbaru, Elfira Loy Ditvduh Ubah Wajah?"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*