Janna Nick Kngsi Video Mesra Bersama Kekasih, Sekali Zizan Komen Sampai Janna Kena Balas Balik

Percintaan pelakon, penyanyi dan pengacara Janna Nick dengan teman lelaki, Dini Azan Schatzmann bukanlah satu rahsia dalam industri hiburan tanah air.

Mereka secara terbuka kerap berkongsi foto-foto dan video-video yang sweet untuk tatapan peminat.

Terbaharu, Janna telah memuat naik satu video pendek di Instagramnya yang memaparkan dia bersama dengan Dini di sebuah pusat peranginan.

Perkongsian tersebut telah mendapat perhatian para peminat yang rata-rata mengharapkan hubungan mereka akan sampai ke alam perkahwinan.

Tidak ketinggalan, pelawak terkenal tanah air iaitu Zizan Razak turut meninggalkan komen:-

Buat masa ini, Zizan tidak digosipkan dengan mana-mana wanita.

Mungkin juga pelawak tersebut ada perancangan lain, atau juga ada buah hati yang masih dirahsiakan.

Apa pun, soal jodoh adalah satu rahsia yang kita tidak dapat jangkakan.

Kami di Hot FM mendoakan semoga hubungan Janna Nick dan Dini akan berakhir dengan perkahwinan.

Manakala untuk Zizan, kami doakan semoga urusan Zizan bertemu suri hati dipermudahkan!

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Good morning ❤️ Start each day with a grateful heart

A post shared by Janna Nick (@jannanick) on

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Senyum sikit… Nak marah nak sedih pun tak ada guna.. Buat sakit otak je fikir… Baik kita fikir benda yang indah2 Yang tak menyakitkan hati.. Nak marah pasal orang tak ikut SOP? Pun tak ada guna.. Nak marah pasal politik? Lagi lah tak Akan mengubah apa2.. Nak marah pasal sprm? Pun tak ada kesudahan… Hidup kita Ni pun kadang2 ada masalah yang tak dapat diselesaikan… Baik kita fikir untuk skala yang kecil..fikir pasal family, pasal adik beradik… Masing masing konon nak berjuang menegakkan keadilan ! Konon nak mempertahankan apa yang benar, apa yang Salah..sampai tak sedar ada melukakan & menyakitkan hati orang lain.. Betul kan niat…eh niat tu mungkin dah betul.. Cara tu yang Salah 😘 Yang betulnya adalah….. “ Senyum & berkata yang baik “ Kata yang baik terlahir dari hati yang baik ! – JANNA NICK #jnbermadah

A post shared by Janna Nick (@jannanick) on

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Wishing you nothing but happiness ❤️ @dinischatzmann turns 26th !

A post shared by Janna Nick (@jannanick) on

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih! 

Jom Like Page Kami Juga Di Facebook Sinar Viral Kini

Sumber: HOT FM

Be the first to comment on "Janna Nick Kngsi Video Mesra Bersama Kekasih, Sekali Zizan Komen Sampai Janna Kena Balas Balik"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*