“Dulu Hari-Hari 0rang Kec4m, Dengan Ku4sa Allah Sekarang Dah Kurang” – Azwan Ali

Pengacara sensasi, Azwan Ali atau lebih dikenali sebagai Diva AA akui lega apabila kec4man terhadapnya kini semakin berkurangan berbanding dahulu. Ujarnya, perkara itu berlaku selepas kontr0versinya menyelar dan mengvtuk sebuah h0spital.

Azwan berkata disebabkan kontroversi itu dia perlu membayar denda berjumlah RM17,000. Namun, katanya sejak itu menjalani kehidupan yang tenang kerana apabila bangun pagi, tiada lagi makian daripada netizen.

“Gara-gara seorang artis, saya diperintahkan mahk4mah supaya membayar d3nda. Jika tidak saya akan dipenjara. Sejak itu peratus kec4man semakin berkurangan.

“Dulu sebaik bangun pagi, saya lihat 50 orang m3ki h4mun di laman sosial. Takkan saya nak diam dan m3kilah semula. Namun, sekarang sudah berkurangan dengan kuasa Allah. Sekarang nak ada tiga orang yang maki pun susah.

“Sebelum ini ada yang kata saya tak ada ‘job’, padan muka! Mereka boleh h1na saya macam-macam, tapi dengan kuasa Allah lihatlah sekarang rezeki saya,” katanya kepada Harian Metro.

Dalam pada itu, Azwan mengakui dia kini lebih berhati-hati apabila menyentuh berkenaan kec4mannya terhadap seseorang individu terutama membabitkan rupa fizikal kerana ia merupakan perbuatan jen4yah.

“Saya tak pernah nak sentuh soal ‘body shaming’ kecuali individu itu kerana dia yang pij4k saya dulu. Tapi melihatkan perkembangan terbaru, ‘body shaming’ adalah satu jen4yah membuatkan saya jadi semakin berhati-hati.

Aktif menjalankan perniagaan Minyak Angin Diva AA, Azwan kini menukar panggilan Melayu Mulia Syurga kepada pengikutnya. Malah katanya dia kini menjaga akaun Instagram untuk mempromosikan produknya sahaja.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

THANK YOU MS PHYLLIS BRAND MANAGER BEST WESTERN I-CITY SHAH ALAM!!! SUCH A SWEET LADY

A post shared by DIVA AA OFFICIAL (@divaazwanaliofficial) on

“Ya, saya lebih suka bercakap mengenai perniagaan. Terdapat jutaan Melayu Mulia Syurga yang sokong perniagaan saya. Kalau tengok Instagram saya pun sudah tiada isv politik sebab saya memang jaga Instagram untuk produk saya saja.

“Namun, itu tidak akan menjejaskan reputasi saya untuk kekal sebagai Diva AA untuk s3mbur sesiapa saja bagi membetulkan keadaan,” katanya.

 

 

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih! 

Jom Like Page Kami Juga Di Facebook Sinar Viral Kini

Sumber : rotikaya/Media Kita

Be the first to comment on "“Dulu Hari-Hari 0rang Kec4m, Dengan Ku4sa Allah Sekarang Dah Kurang” – Azwan Ali"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*