“Kalau Mereka Rasa Luc*h, Maka…” – Did4kwa Guna Foto ‘Double Meaning’, Ini Penjelasan Syatilla Melvin

Pelakon dan usahawan Syatilla Melvin menjawab d@kwaan dia menggunakan cara pemasaran murahan untuk menjual produk terbarunya.

Syatilla dan suaminya, pelakon Shaheizy Sam did@kwa menggunakan foto berunsur luc4h dan ‘double meaning” untuk mempromosikan minuman jamu Pengaseh yang dikeluarkan mereka.

“Kami sengaja guna foto pelbagai makna dan kami sendiri dah rasakan pastinya ia mendapat perhatian ramai. Tetapi bagi kami, kalau mereka rasa perkara terbabit luc4h atau negatif, maka secara autom@tik menjadi luc4h dan negatif.

“Ia berbeza kalau ada yang memandangnya secara baik dan positif. Jadi, bila ada isu, apa yang kami sampaikan berjaya. Sejujurnya, tak ada niat pun nak jadikan perkara ini nampak luc4h, tapi kalau ada wargamaya nak rasakan ia negatif, kami sendiri tak dapat nak kawal pemikiran orang,” katanya.

Tambah pelakon drama bersiri Ramadan Yang Hilang ini, kata-kata negatif yang diberikan kepadanya semenjak mula bergelar selebriti menjadi penguat semangat.

“Sepanjang melibatkan diri dalam dunia seni, saya menerima kecaman yang diberikan dengan baik. Saya tukarkan ia kepada sesuatu yang positif.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Amboi lain mcm sangat cara ko tengok aku b🤣🤣 . Happy birthday sayangku..saya yakin yang baik2 sahaja akan datang pada awak dan kita♥️dulu masa awal2 kenal dia ni, aku rasa mcm annoying sgt mamat ni🤣tapi lama2 rasa mcm sayangggnyaaaaaaaaaaaaaaa lahai dia ni..tua sama2,mati sama2 insyaallah❤️ . Btw sejak ada PENGASEH buat awak lagi sayang saya kan?🥺awak, saya sedia menerima bila2 masa awak memberi👀😎 @pengaseh.hq #pengaseh #katilpatah #pelariscinta

A post shared by S Y A T I L L A M E L V I N (@samtilla) on

“Saya tak mahu terasa kerana perkara terbabitlah menjadikan saya kuat dan membentuk Syatilla Melvin yang ada sekarang,” katanya lagi.

Syatilla ditemui pada majlis pelancaran produk kosmetik maskara Hijab Mata Kekasih menerusi jenama Kekasih by The Melvins di Shah Alam Convention Centre baru-baru ini.

Pada majlis berkenaan, The Melvins yang dianggotai oleh Syatilla bersama tiga adik beradiknya, Syifa, Syida dan Syafiqa telah melancarkan 60 papan tanda iklan di seluruh negara bagi produk kecantikan tersebut.

Kekasih by The Melvins menawarkan beberapa pilihan produk kecantikan seperti krim bedak asas, matte bibir, eyeshadow dan blusher.

 

 

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih! 

Jom Like Page Kami Juga Di Facebook Sinar Viral Kini

Sumber: Gempak

Be the first to comment on "“Kalau Mereka Rasa Luc*h, Maka…” – Did4kwa Guna Foto ‘Double Meaning’, Ini Penjelasan Syatilla Melvin"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*