Gelagat Shaheizy Sam Dan Syatilla Melvin, “Hahaha, S4kit!”

Pasangan selebriti ini sememangnya terkenal dengan gelagat mereka yang menghiburkan. Biarpun bukanlah digelar pelawak, namun perangai ‘masuk air’ mereka kadang-kadang memang bikin berdekah. Shaheizy Sam dan Syatilla Melvin keduanya adalah pelakon berbakat.

Bersatu dan memiliki dua anak, seorang lelaki dan seorang perempuan, Shaheizy Sam dan Syatilla Melvin memiliki perniagaan mereka sendiri. Terbaru perkongsian video Shaheizy Sam bermain gelongsor besar di taman tema bersama isterinya Syatilla Melvin telah mencvri perhatian ramai.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Kami membasahi Klebang 🤣

A post shared by Shaheizy Sam Samad (@shaheizy_sam) on

Menerusi video tersebut kelihatan pasangan ini sedang meluncur laju dari atas gelongsor dan masuk ke dalam air. Apa yang mencvri perhatian ramai apabila gelagat Shaheizy Sam dan Syatilla Melvin yang terjun ke dalam air menerusi gelongsor itu seakan kanak-kanak.

Malah kapsyen yang ditulis oleh Shaheizy Sam dalam perkongsian tersebut juga membuatkan ramai terhibur! Berikut adalah video gelagat Shaheizy Sam dan Syatilla Melvin bermain gelongsor yang dikongsikan menerusi laman Instagram pelakon ini:

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Masa ni laa kalau nak Smackdown betul2 🤣.

A post shared by Shaheizy Sam Samad (@shaheizy_sam) on

Alahai ada-ada sahaja perangai dua selebriti ini ya! Apa-apa pun video tersebut telah meraih lebih 278 ribu tontonan dan 61 ribu likes. Rata-rata warganet meninggalkan reaksi mereka mengenai perkongsian ini di ruangan komen seperti berikut:

“Hahahaha OMG berulang2 tengok. So funny!”

Gelagat Shaheizy Sam dan Syatilla Melvin 1

“Hahahah..siap ulang tu yang tak tahan”

Gelagat Shaheizy Sam dan Syatilla Melvin 2

“Nasib tak patah pinggang ooi”

Gelagat Shaheizy Sam dan Syatilla Melvin 3

Sementara itu, ikuti kisah menarik lain seperti berikut:

 

 

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih! 

Jom Like Page Kami Juga Di Facebook Sinar Viral Press

Sumber: HCL

Be the first to comment on "Gelagat Shaheizy Sam Dan Syatilla Melvin, “Hahaha, S4kit!”"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*