Muat Naik Gambar Berurut, Tapi Lain Pula Jadinya

Penyanyi Bella Astilah dikec4m gara-gara memuat naik gambar dengan hanya berkain batik ketika sesi mengurut dalam pantang di laman Instagram.

Bella dalam kemas kini tersebut memberitahu dia kini sudah selesai menjalani proses berpantang.

“Akhirnya saya selesai berpantang. Saya kini kembali,” katanya.

Entri tersebut mendapat kecam4n dari netizen yang rata-rata tidak senang dengan foto berkemban yang dimuat naik.

“Kalau ya pun nak promote tolonglah tutup lah sikit aurat.

“Tak elok share picture macam ni.

“Dunia…gambar macam ni pun perlu ke nak post

“Kak Bella delete lah aurat,” tegur netizen di ruangan komen.

Pun begitu, Bella tidak membalas komen-komen tersebut sebaliknya hanya mendiamkan diri.

Bella rujuk kembali dengan penyanyi dan pelakon Aliff Aziz selepas bercer4i pada 16 Mei 2019.

Pasangan ini dikurniakan Ayden Adrean, 3, dan Ara Adreanna yang baru berusia 2 bulan.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Finally, I’m done pantang. IM BACK 🥳🤗 How fast time flies, kami akan merindui kak Qaseh. Hanya 44 hari tapi rasa mcm dah kenal 4 tahun☺️ Kak Qaseh sangat sangat sangat rajin & baik hati MashaAllah. Saya sangat beruntung, Alhamdulillah:) Service yang disediakan oleh @natalismothercare mmg best sangat! Indescribable. Setiap hari selama 44 hari makanan disediakan oleh kak Qaseh daripada breakfast, lunch & minum petang dan setiap hari akan ada sesi bersauna, tangas, urut, tungku, scrub. Sehari 2 kali (Pagi & Petang) BEST SANGAT! Ibu2 yang bakal bersalin boleh dapatkan khidmat @natalismothercare akan dijaga bak puteri raja🙆🏻‍♀️ Paling best pakej 44days. Book untuk wife/ibu/kakak/adik or kawan korang. Surprise them with this. Sangat berbaloi💯❤️

A post shared by T E N A N G (@bellaastillah) on

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Terima kasih kak Qaseh sayang, udah jaga saya sebaiknya🌹 @natalismothercare

A post shared by T E N A N G (@bellaastillah) on

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nahh video sbb ada cakap bella kurus tu edit jeee so kita buat video hee🙈 . . Saya memang ambil sehari 1 sachet sahaja @bodyflasshh_hq ✌🏻

A post shared by T E N A N G (@bellaastillah) on

 

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih! 

Jom Like Page Kami Juga Di Facebook Sinar Viral Press

Sumber: Gempak

Be the first to comment on "Muat Naik Gambar Berurut, Tapi Lain Pula Jadinya"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*