“Dsebabkan Kau” Kesian Papa.. – Anak Aman Graseka

Dua minggu lalu, cerita membabitkan anak perempuan Mas Idayu iaitu Nur Dayini Ashiqah dengan ibu tiri, Reena Arina hangat diperkatakan ramai.

Nur Dayini sebelum itu meluahkan rasa kesal terhadap sikap ibu tirinya yang did@kwa menghalangnya untuk bertemu bapa kandungnya, Aman Graseka.

Sementara itu minggu lalu, Dayini telah berkongsi status terbaru di Instagram berhubung isu terbabit.

” Tujuan saya screen shot nak tunjuk pada semua ini dah keluar dalam melodi tadi dan ini kali akhir saya buat balas membalas ni…. sebab tujuan saya satu stand up for my papa thats all.

” Bukan nak attention atau makin jadi panas panas dengan cara berpanjangan dan membalas through social media. That is not me at all.

” Apa yang saya buat tujuan saya tu bagi saya satu platform untuk reach papa. Itu sahaja…

” Alhamdulillah selesainya keluar melodi ni, selesai jugak tanggungjawab saya untuk perbetulkan keadaan.

” Thank you to my mother always there for me walaupun dia tak nak masuk campur tapi we have each other back and fight for the right!

” Akhirnya melodi , saya pun rasa lega saya sebab dah buat macam cara dan ini yang terakhir. Cukup point semua diberi dan bukti.

” Jadi kalau pihak sana nak berlawan menyal4k la sendiri ya. Sebab saya dah rasa lega Alhamdulillah.

” Kesian jugak kat dia sebab searching for popularity nak jadi famous kut sebab saya rasa maIu bila melawan through social media sebab takkan end pun.

” Im not seeking for attention like you did. Kesian jugak kat papa sebabkan kau, dia pun macam jadi kesalahan buat orang ramai.

” Kau maIukan dia! Aku tak boleh terima! s@kit hati aku! Tapi ini yang kau nak jadi aku terpaksa buat. Tak apa Dayini tak salahkan papa 100%

” So yeah, terima kasih buat semuanya yang bagi semangat, support dan positivity untuk kami.

” Yang membantu dan yang ceritakan persamaan kisah kita sama tu semua thank you so much for understanding.

” Berani kerana benar. Lawan untuk menegakkan kebenaran bukan suka suka sebabkan dengki atau busuk hati. Alhamdulillah lega. Selebihnya Allah yang akan bantu dan tentukan. Amin

” Buat netizen yang bagi support Alhamdulillah. But for those yang tak, i dont mind at all. Im not looking for attention and Alhamdulillah ramai yang faham.

” Mummy? We did it thank you so much. Jangan risau tentang sorang dua yang tak sokong sebab itu tak bagi kita apa apa makna pun.

” Sebab yang penting ramai yang menyokong dari yang membenci Alhamdulillah keep smile. Penat dah lawan dengan orang cam ni. So dah bye” akhiri Dayini

Terdahulu Aman Graseka dan Mas Idayu mendirikan rumah tangga pada 1997, namun berpisah pada 2006. Mereka dikurniakan seorang cahaya mata perempuan iaitu Nur Dayini.

Aman kemudian mendirikan rumah tangga dengan model, Reena pada 2018, pasangan berkenaan dikurniakan cahaya mata lelaki.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Tujuan saya screen shot nak tunjuk pada semua ini dah keluar dalam melodi tadi dan ini kali akhir saya buat balas membalas ni…. sebab tujuan saya satu stand up for my papa thats all. Bukan nak attention atau makin jadi panas panas dengan cara berpanjangan dan membalas through social media. That is not me at all. Apa yang saya buat tujuan saya tu bagi saya satu platform untuk reach papa. Itu sahaja… Alhamdulillah selesainya keluar melodi ni, selesai jugak tanggungjawab saya untuk perbetulkan keadaan. Thank you to my mother always there for me walaupun dia tak nak masuk campur tapi we have each other back and fight for the right! Akhirnya melodi , saya pun rasa lega saya sebab dah buat macam cara dan ini yang terakhir. Cukup point semua diberi dan bukti. Jadi kalau pihak sana nak berlawan menyalak la sendiri ya. Sebab saya dah rasa lega Alhamdulillah. Kesian jugak kat dia sebab searching for popularity nak jadi famous kut😅 Sebab saya rasa malu bila melawan through social media sebab takkan end pun. Im not seeking for attention like you did. Kesian jugak kat papa sebabkan kau dia pun macam jadi kesalahan buat orang ramai. Kau malukan dia! Aku tak boleh terima! Sakit hati aku! Tapi ini yang kau nak jadi aku terpaksa buat. Tak apa dayini tak salahkan papa 💯 % So yeah, terima kasih buat semuanya yang bagi semangat, support dan positivity untuk kami. Yang membantu dan yang ceritakan persamaan kisah kita sama tu semua thank you so much for understanding. Berani kerana benar. Lawan untuk menegakkan kebenaran bukan suka suka sebabkan dengki atau busuk hati. Alhamdulillah lega. Selebihnya Allah yang akan bantu dan tentukan. Amin🙏🏻❤️ Buat netizen yang bagi support Alhamdulillah. But for those yang tak, i dont mind at all. Im not looking for attention and Alhamdulillah ramai yang faham. Mummy? We did it thank you so much. Jangan risau tentang sorang dua yang tak sokong sebab itu tak bagi kita apa apa makna pun. Sebab yang penting ramai yang menyokong dari yang membenci🙏🏻❤️😊 Alhamdulillah keep smile💪🏻 Penat dah lawan dengan orang cam ni. So dah bye🤣👋

A post shared by DannyShah (@d4nny.shah) on

Kredit: d4nny.shah

 

 

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih! 

Jom Like Page Kami Juga Di Facebook Sinar Viral Press

Sumber : http://limauais.pw/

Be the first to comment on "“Dsebabkan Kau” Kesian Papa.. – Anak Aman Graseka"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*