“Menyus4hkan Aku..!” – Zarina Anjoulie N4ik Angin Dengan Pekerja Butik?

Pelakon Zarina Anjoulie meluahkan rasa ber4ng terhadap pekerja di salah sebuah butik yang terletak di sebuah pusat beli-belah di Shah Alam, Selangor.

Menurut Zarina, pakaian yang diterimanya tidak seperti yang diminta selain alat penggera pada pakaian (alarm tag) tidak ditanggalkan oleh pekerja berkenaan.

“Aku sump4h angin g1la dengan budak pekerja ni, kau beri aku satu sahaja, aku minta dua warna tu pun bodoh sebab pertama kali minta dah salah.

“Bila aku semak, aku tak sangka budak anj*ng tu bod0h sampai salah kali kedua, jadi aku anggap semuanya okay.

“Balik lepas dah hooray, bu4ng resit segala baru aku sedar anj*ng ni beri aku satu helai sahaja lepas itu tag alarm bod0h ni ada lagi!,” katanya yang menyedari hal tersebut selepas pulang ke rumah.

Menurut Zarina, hal tersebut menyukarkan dirinya apabila perlu berpatah balik dari rumahnya di Negeri Sembilan ke Shah Alam, Selangor.

“Dah lah jauh nak mari dari rumah aku ke Shah Alam ni, aku betul-betul mar4h.

“Aku sumpah rasa nak pergi sana m4ki h4mun dia, aku ni dah lah banyak kerja, kau tambah beban kat aku lagi aku harap kau m*ti siap kau kejap lagi!,” katanya menerusi satu entri di Instagram.

Dalam entri tersebut, Zarina turut berkongsi video yang memaparkan keadaan seluar yang tidak boleh digunakan berikutan alarm tag yang masih ada.

“Sudahlah salah warna siap dengan tag lagi. Lain kali bila kerja, jangan cakap-cakap, borak-borak, menyusahkan aku!,” katanya.

Menurut Zarina, keadaan menjadi lebih sukar apabila dia juga sudah tidak menyimpan lagi resit sebagai bukti pembelian.

Di ruangan komen, beberapa pengikutnya juga mengakui pernah menerima layanan yang teruk daripada butik yang sama.

“Butik yang paling teruk pernah saya pergi. Memang tak jejak situ dah

“Butik sana memang biadap sikit. Orang tanya sikit pun layan macam kita ini tiada duit,” komen sebahagian netizen.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

@cottonon_malaysia stylus service ur workers r dumb as Hell

A post shared by Zarina Anjoulie (@anjoulielavocah1) on

 

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih! 

Jom Like Page Kami Juga Di Facebook Sinar Viral Press

Sumber : Gempak

Be the first to comment on "“Menyus4hkan Aku..!” – Zarina Anjoulie N4ik Angin Dengan Pekerja Butik?"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*