Bella Astillah Pernah ‘Review’ Akaun Sc4mmer, Peminat Ngadu Dit1pu

Pelakon Bella Astillah mended@hkan dia pernah ditipu sejumlah wang yang nilainya mencecah ribuan ringgit oleh kawan baik sendiri.

Menurut Bella, walaupun bernasib malang, namun dia bersabar dengan dug4an yang menimpa.

“Dulu saya pernah kena tipu beribu juga, lagi-lagi dengan kawan baik sendiri. Tapi Alhamdulillah doa orang teraniaya Allah s.w.t makbulkan.

“Saya banyak sabar dulu walaupun memang ada rasa kec3wa. Tapi berkat sabar dan doa, Alhamdulillah sekarang rezeki yang Allah s.w.t bagi tak putus-putus,” kongsinya di Instagram Stories.

Menerusi posting yang berbeza, isteri kepada penyanyi Aliff Aziz ini mended@hkan dia menerima banyak kiriman mesej daripada peminat yang mengatakan mereka telah ditipu oleh sebuah akaun Instagram (IG) yang dulunya pernah mendapatkan khidmat review dari Bella.

“Saya pernah ‘review’ sekali sahaja dengan Aries Gadget, masa tu pada bulan 3. Selepas saya buat IG Stories dah dapat merasakan ‘something fishy’.

“Dia minta saya buat video dengan Didi nak bayar RM5,000. Tapi saya tak layan, hanya baca. Tak pernah lagi orang paksa untuk buat review, rupanya dia ‘sc4mmer’.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

I gosok baju tapi sia2 jadinya 🤣 Ayden lepas ni jangan suruh mommy dukung lagi eh🤦🏻‍♀️ @aydenadrean17

A post shared by T E N A N G (@bellaastillah) on

“Saya kesian ramai sangat yang terkena. Saya tak tahu nak cakap macam mana. Inilah dunia.

“Tapi satu ja kita punya kehidupan ini macam roda sedang berputar. Kadang kita kat atas, kadang kat bawah.

“Orang yang cari rezeki macam ni, rezeki tu tak akan kekal dan mungkin dia akan terkena balik,” katanya.

 

 

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih! 

Jom Like Page Kami Juga Di Facebook Sinar Viral Press

Sumber: Gempak

Be the first to comment on "Bella Astillah Pernah ‘Review’ Akaun Sc4mmer, Peminat Ngadu Dit1pu"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*