“Sepengk1d-Pengk1d Aku Akhirnya Tewas,” – Video Shakilla Khoriri Menangis Jumpa Anak Selepas 2 Minggu Tahan Rindu Buat Ramai Seb4k

Pelakon Shakilla Khoriri terkejut sekali gus tidak dapat menahan rasa seb4k apabila kehadiran suami, Fizi Ali dan anak tunggal mereka Ameena Sofia ke set penggambaran di Melaka nyata mengub4t kerinduan.

Ini kerana, kunjungan mengejut dua insan istimewa di dalam hidupnya itu Jumaat lalu benar-benar bermakna selepas Shakilla tidak bertemu mereka kira-kira 2 minggu kerana komitmen kerja.

“Pada suatu petang yang panas lagi terik pada hari Jumaat datang lah seorang bapak bersama anaknya buat kejutan apa entah dekat aku.

“Aku paling pantang orang datang set aku walau sekadar nak tengok atau apa. tak suka dari dulu sampai sekarang.

“Tapi kali ni aku tak mampu nak kata apa sebab aku rasa kedatangan kali ni betul-betul bermakna buat aku. TERSANGAT!

“Rasa j4ntung nak pecah. Hilang rasa dem4m hilang s@kit badan hilang semuanya. SUMPAH!

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

#💋• . Pada suatu petang yang panas lagi terik pada hari Jumaat datang lah seorang bapak bersama anaknya buat kejutan apa entah dekat aku. Aku paling pantang orang datang set aku walau sekadar nak tengok atau apa. tak suka dari dulu sampai sekarang. . Tapi kali ni aku tak mampu nak kata apa sebab aku rasa kedatangan kali ni betul-betul bermakna buat aku. TERSANGAT ! Rasa jantung nak pecah. Hilang rasa demam hilang sakit badan hilang semuanya. SUMPAH ! Aku tak sangka aku demam rindu. Bodo lah. Sepengkid-pengkid aku akhirnya aku tewas dengan perempuan kecil ni. Hmm ! . . Thank you @fiziali_ you are the best ! 🙏🏻Thank you so much . 😭😫 . . Can’t wait to see you again baby girl @ameenasofia_ 😖

A post shared by SHAKILLA KHORIRI (@shakillakhoriri) on

“Aku tak sangka aku dem4m rindu. Bodo lah. Sepengk1d-pengk1d aku akhirnya aku tewas dengan perempuan kecil ni. Thank you @fiziali_ you are the best! Thank you so much.

“Can’t wait to see you again baby girl @ameenasofia_,” tulisnya pada kapsyen video yang dimuat naik di Instagram.

Meraih hampir 20,000 tanda suka pada hantaran tersebut, sedutan spontan itu turut mengvndang rasa para pengikutnya termasuk rakan selebriti.

Sebagai imbasan, pasangan selebriti ini mendirikan rumah tangga pada Februari 2018 dan dikurniakan seorang cahaya mata, Ameena Sofia yang mencecah usia lebih.

Foto: Instagram Shakilla Khoriri

 

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih! 

Jom Like Page Kami Juga Di Facebook Sinar Viral Press

Sumber: MH

Be the first to comment on "“Sepengk1d-Pengk1d Aku Akhirnya Tewas,” – Video Shakilla Khoriri Menangis Jumpa Anak Selepas 2 Minggu Tahan Rindu Buat Ramai Seb4k"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*