[Video] Lelaki Mel3nting Bila ‘Love Confession’ Dia Kena Rej3ct Depan Orang Ramai

Selama ni kita selalu tengok lelaki buat confession depan orang ramai yang will you marry me? tu di media sosial. Biasanya berlaku di luar negara, dapat kita lihat wanita itu ‘cair’ dan terharu sampai mengeluarkan air mata sebelum sahut seruan cinta si jejaka itu.

Biasanya si lelaki akan melutut sambil menghulurkan sejambang bunga dan ada yang pakai duit terus. Tapi lain pula dengan satu ins1den yang dikatakan berlaku di Ch1na ni. Mungkin kita dah biasa tengok orang buat tetapi yang ini viral kerana cubaannya melakukan perkara sedimikian kepada crush dia, tapi pakai banquet pisang.

Menurut pejelasan daripada  WORLD OF BUZZ,  ketika kejadian lelaki itu buat confession semasa wanita itu sedang duduk minum kopi dengan rakannya di sebuah pusat membeli belah. Dia berikan hadiah handmade sendiri sebelum melutut depan wanita tersebut sambil ditonton orang ramai.

 

Saya membawakan kepada anda hadiah yang sangat istimewa, dan saya ingin mengaku di hadapan semua orang, hakikatnya bahawa saya telah lama mencintai awak. Saya tahu anda suka makan pisang, jadi saya buat ini khas untuk anda.”

Crush dia, pada awalnya bagi reaksi yang menjengkelkan, kemudian rasa malu sebelum berdiri dan cuba jauhi daripada lelaki itu untuk memberitahunya bahawa dia tidak berminat.

Disebabkan itu, lelaki tersebut merentan, merengek dan meng4muk sambil terduduk diatas lantai.

Aku takkan bagun sampai kau kata kau cinta kat aku juga!”

Video itu yang pertama kali dimuat naik melalui DouYin, TikTok versi Ch1na, menjadi sensasi  dengan banyak perniagaan kedai bunga mengambil kesempatan menjadikan ins1den ‘bunga pisang’ itu sebagai sebahagian daripada strategi pengiklanan perniagaan mereka

Lelaki dalam video itu akhirnya mengeluarkan satu kenyataan.

“Saya percaya bahawa jika anda benar-benar mencintai seseorang, anda tidak akan peduli apa pendapat orang lain terhadap anda.”

Video tersebut telah mmendapat bermacam-macam reaksi warganet, ada yang memuji keberanian lelaki itu untuk membuat luahan, sementara yang lain mengecamnya kerana mengganggu wanita itu yang jelas tidak selesa dan sampai ke tahap membuat amukan.

 

 

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih! 

Jom Like Page Kami Juga Di Facebook Sinar Viral Press

Sumber: Lobak Merah

Be the first to comment on "[Video] Lelaki Mel3nting Bila ‘Love Confession’ Dia Kena Rej3ct Depan Orang Ramai"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*