“Siapa la saya dan Fad untuk mencampuri urusan mereka” – Achey Sedih, Harap Kemelut Keluarga Arw4h Abam Diselesaikan Cara Baik

Nampaknya kemelut dan persengkataan tentang kelaurga arw4h Abam masih lagi belum berpenghujung, berikutan dengan kes sam4n meny4man antara Ali Puteh dan Nor Hidayah ini, anggota kumpulan Bocey, Achey akui begitu sedih persengketaan mereka yang berlarutan sampai ke mahk4mah.

Namun begitu, Achey menjelaskan kepada mStar Online bahawa dirinya tidak memihak kepada sesiapa malah isu itu boleh diselesaikan dengan cara yang baik.

 

Siapa la saya dan Fad untuk mencampuri urusan mereka yang mereka rasa lebih baik teruskan dengan cara begitu (failkan sam4n). Tapi pada kami, perkara itu boleh diselesaikan dengan cara senyap-senyap”

Tambahnya lagi, ia boleh diselesaikan secara berdamai agar tidak memberikan kesan kepada orang lain.

Sebagai seorang sahabat baikd engan arwah, Achey begitu mengharap agar persengketaan antara mereka berakhir dengan baik kerana bimbang memberi kesan kepada anak arw4h Abam,, Syed Uthman Hamzah AL-Juffrey Syed Umar Mokhtar Al-Juffrey.

“Anak itu akan membesar. Kita tak ank nanti dia ada sifat menyalahkan semua pihak. Kita nak dia membesar mengenali semua keluarganya dengan baik.”

Rabu lepas, Ali bertindak memfailkan saman kepada kakak iparnya dan Datuk Aliff Syukri selepas mendapatkan nasihat daripada penguamnya berikutan balu kepada arw4h Abam itu terlebih dahulu ada filkan saman terhadap dia dan keluarga.

 

 

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih! 

Jom Like Page Kami Juga Di Facebook Sinar Viral Press

Sumber: Lobak Merah

Be the first to comment on "“Siapa la saya dan Fad untuk mencampuri urusan mereka” – Achey Sedih, Harap Kemelut Keluarga Arw4h Abam Diselesaikan Cara Baik"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*