‘Allah Lebih Sayangkan Dia..’

Pada 13 Julai 2019, satu tragedi yang menimpa seorang kanak-kanak lelaki dihempap peti sejuk mendapat perhatian netizen yang rata-rata bersimpati dengan nasib kanak-kanak itu. Kanak-kanak itu dilaporkan tidak mampu berdiri dan bertutur kesan daripada keced3raan di bahagian kepala.

Terbaru, menerusi Facebook bapa kepada adik Fawwaz iaitu Mohd Bukhari, dia mengesahkan anaknya sudah pergi buat selama-lamanya pada jam lebih kurang 4.30 petang tadi.

Kekej4ngan ot0t malam tadi

Bismillah..semalaman Fawwaz tak tido dan meragam disebabkan otot kekejangan. Pkul 4 pagi kami terus gerak dari Senawang…

Posted by Mohd Bukhari Zainal Anuar on Thursday, August 27, 2020

Sebelum ini, Mohd Bukhari memaklumkan tahap kesihatan anaknya Muhammad Fawwaz semakin menunjukkan perkembangan yang positif. Malah pergerakan kaki dan tangan anaknya itu semakin aktif.

Semalam, sekali lagi bapa kepada adik Fawwaz sempat memuat naik status memaklumkan anaknya dalam keadaan tenang selepas menerima r@watan akib4t kekej4ngan ot0t

Adik Fawwaz men1nggal dunia

Selepas 14 bulan terlantar s@kit akib4t tr4gedi dih3mpap peti sejuk, Muhammad Fawwaz Adli Mohd Bukhari yang berusia 6 tahun disahkan men1nggal dunia jam 4.30 petang tadi. Berita sedih itu turut dikongsi di Facebook Mohd Bukhari.

Saya dan isteri membawa Muhammad Fawwaz ke sana sebagai ikhtiar r@watan untuk kesembuhannya. Tapi Allah lebih sayangkannya dan dia men1nggal dunia di samping saya dan isteri.

Menerusi Sinar Harian, jen4zah dibawa pulang ke rumah mentuanya di Kampung Gedung Lalang Ampangan dan dijangka dikebumikan jam 8 pagi esok.

Sumber : Sinar Harian, Mohd Bukhari

 

 

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih! 

Jom Like Page Kami Juga Di Facebook Sinar Viral Press

Sumber: OhBulan

Be the first to comment on "‘Allah Lebih Sayangkan Dia..’"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*