“Bukan Dia Puncanya..” – Datuk AC Mizal Ded4hh Kjadian Isteri Kena Lud4h

Pengacara dan pelakon popular Datuk AC Mizal mengimbas kenangan pahit yang dilalui oleh isteri kesayangannya Datin Emylia Rosnaida selepas mendirikan rumah tangga.

AC mended@hkan perkara itu secara eksklusif menerusi program Rumah No 107 yang bakal disiarkan malam ini.

Menurut AC, ramai yang menganggap Emylia adalah punca pencer4iannya dengan bekas isteri.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

💚Our small Family 💚 Eid Adha @reevedamien @fea._.eryssa

A post shared by ✌️OfficiallyDATO AC MIzal IG™️ (@emyliadac) on

Disebabkan tanggapan itu jugalah Emylia menerima pelbagai kec4man termasuklah ins1den dilud4h sewaktu membeli barangan keperluan.

“Orang c4ci dia macam-macam, saya ingat lagi dia cerita dia pergi pusat membeli-belah untuk beli barang kemudian orang lud4h.

“Saya akan ingat ins1den itu sampai bila-bila, orang lud4h dia sebab saya. Saya kahwin dengan dia selepas setahun saya bercer4i dan orang menganggap seperti dialah penyebabnya.

“Tapi sebenarnya tidak, selepas saya bercer4i selama setahun kemudian barulah saya bersama dengan dia.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Aik , marah pun tak takut? Mcmana ni nk jadi garang ? @azleesenario @saifulapek #sumpahansyaitan #film @redfiressfilmproduction

A post shared by ✌️OfficiallyDATO AC MIzal IG™️ (@emyliadac) on

“Ada sampai satu tahap dia balik rumah saya tengok dia menangis. Saya tanya kenapa namun dia tidak mahu cerita

“Sampailah selepas seminggu dia beritahu tidak mahu pergi membeli barang. Saya tanya lagi dan kemudian barulah dia cerita apa yang menimpa.

“Tiada apa perkataan yang boleh menggambarkan siapa awak untuk saya. Awaklah nyawa saya dan saya tahu saya tidak akan berada di sini tanpa awak disisi saya. Terima kasih isteriku,” ucap AC seb4k.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

On Set , 🎬 “Sumpahan Syaitan” #Malik @redfiressfilmproduction

A post shared by Dac Dato Ac Mizal (@dacdatoac) on

Selain AC, Nabil Ahmad juga merupakan tetamu undangan untuk program tersebut.

Rumah No 107 dihoskan oleh Khir Rahman bersama Joey Daud, Man Raja Lawak, Ropie dan juga Vicha dengan watak masing-masing.

 

 

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih! 

Jom Like Page Kami Juga Di Facebook Sinar Viral Press

Sumber : Gempak

Be the first to comment on "“Bukan Dia Puncanya..” – Datuk AC Mizal Ded4hh Kjadian Isteri Kena Lud4h"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*