“Sihir still exist” – Wanita Rasa Panas Lepas Balik Kerja & Pergi Berubat, Bila Check CCTV Rupanya…

Dah masuk tahun 2020 ni, masih lagi wujud orang main sihlr-sihlr ni, lebih pelik lagi yang tukang buat tu orang muda! Seorang wanita baru balik dari kerja terasa handle di pintu keretanya berminyak.

 

Sihlr still exist, bukan orang tua je do this stupid stuff”

Kemudian dia rasa kepanasan dan terus pergi berubat, disebabkan rasa tak sedap hati, wanita tersebut pergi lihat semula rakaman CCTV di kawasan dimana wanita tersebut parking keretanya.

Amat memeranjatkan apabila ketika melihat rakaman CCTV itu, kelibat seorang perempuan bertudung menghampiri kereta wanita tersebut dan seolah-olah melakukan sesuatu di bahagian keempat-empat pintu keretanya.

Lihat rakaman tersebut di bawah ini….

Video yang asalnya dimuat naik di laman sosial Reddit dan dikongsikan semula di Twitter ini telah meraih 2.4K retweets.

Biarpun lokasi kejadian tidak dapat dikenal pasti, tetapi ramai netizen syak ianya berlaku di Brunei. Punca perbuatan juga masih belum dikenal pasti.

Namun begitu, ramai netizen bimbang dan anggap ia seperti minyak pengasih. Bahkan ada juga yang memberikan sedikit tips yang mungkin membantu untuk lindungi kita daripada berlakunya perkara-perkara sebegini.

Doa, minta-mintalah kita dijauhkan daripada perkara ini.

 

Apa Kata Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!!

Sumber: Lobakmerah

Be the first to comment on "“Sihir still exist” – Wanita Rasa Panas Lepas Balik Kerja & Pergi Berubat, Bila Check CCTV Rupanya…"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*