Dikutvk ‘mata duitan’ kahwin lelaki gemvk, penampilan terkini suami Ika Nabella mengeejutkan ramai

PELAKON Ika Nabella tidak pernah menganggap isu berat badan suaminya Muhammad Zaid yang pernah mencecah 100 kilogram sebagai satu isu dalam hubungan rumah tangga mereka.

Biarpun sering dituduh ‘mata duitan’ kerana memilih lelaki gemvk sebagai suami, Ika atau nama sebenar Ika Nabila Abdul Rahim, 31, berkata, perkara itu tidak mengurangkan rasa cinta mereka.

“Saya tak sedar yang berat dia 100 kilogram masa kami mula-mula kahwin empat tahun lepas. Cinta itu buta. Saya nampak dia kacak saja… sasa.

“Patutlah ada orang kutvk-kutvk saya cakap duit punya pasal lelaki gemvk pun sanggup kahwin… biad4p korang!” tulis Ika.

 

Patutlah dia tak join rutin senaman saya dulu rupanya dia bersaiz besar… megah agaknya.

IKA NABELLA

PELAKON

Aktres itu bagaimanapun berkata dia tidak berkecil hati dengan cemvhan yang dilemparkan netizen terhadap berat badan suaminya.

Dalam pada itu, Ika turut meluahkan rasa bangga apabila suaminya berjaya menurunkan berat badan dan mendaki ke puncak Gunung Kinabalu.

Pelakon drama Bahagia Bukan Bidaan ini berkata, sebelum berkahwin suami tidak pernah melakukan rutin senaman kerana tiada stamina yang cukup.

“Dulu waktu bercinta saya bersenam dengan personal trainer, dia duduk sebelah teman. Patutlah dia tak join rutin senaman saya dulu rupanya dia bersaiz besar… mengah agaknya.

Suami Ika, Muhammad Zaid berjaya sampai ke puncak Gunung Kinabalu.

“Berat suami sekarang dah 70 kilogram. Saya dah tak bersuamikan peti ais macam yang korang kutvk-kutvuk dulu.

“Tahniah, sayang… sekarang kita berkongsi hobi yang sama” jelasnya.

Ika dan suami, Muhammad Zaid Aznam, 33, mendirikan rumah tangga pada 30 Julai 2016 di Dewan Batu Maung, Pulau Pinang.

Pasangan itu dikurniakan seorang cahaya mata lelaki bernama Muhammad Noah Zayn yang kini berusia 10 bulan.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Indeed I’m a proud wife. I didn’t realize that He was 100kg when we got married 4years ago. Dulu waktu bercinta I work out with my PT dia kt sebelah teman. Hehehhe patut la dia tak join my exercise routine dulu rupanya dia bersaiz besar. Mengah agaknya. Lillahitaala I tak sedar dia bambam. Cinta itu buta. I nampak dia handsome je sasa hahahah no wonder ada org kutuk2 I ckp duit punya pasal laki gemok pun sanggup kahwin. Hahahahahahhaha biadap korang! & today he is the 1st runner up among 70 climbers yg berjaya sampai ke Puncak Gunung Kinabalu.Congratulations Sayang @zaidbowie now we share the same hobby! Oh ya! Bercakap pasal 100kg. My husband dah 70kg!!! So I dah tak bersuamikan peti ais mcm yg korang kutuk2 dulu 🤣 I tak marah. I geli hati but I mmg tak sangka dia boleh slim!!!dulu I selalu ckp kt dia “mcm mana eh rupa you kalau kurus kan syg? Mesti lagi hot 😛” Korang boleh teka tak macam mana dari size XL boleh tukar ke size S????? 🤤 @zaidbowie akan share rahsia kurus, sihat, bertenaga & jantan habis kt @fitasfiddle.my_officialhq Follow ok? 💪🏻

A post shared by meet – I K A N A B E L L A (@ikanabella) on

 

Apa Kata Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!!

Sumber : Mstar

Be the first to comment on "Dikutvk ‘mata duitan’ kahwin lelaki gemvk, penampilan terkini suami Ika Nabella mengeejutkan ramai"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*