Bercinta Dengan Harris Hanya Gimik? Ini Pengakuan Intan Ladyana Di Depan ‘Kekasih’

Jarang sekali dapat melihat pelakon Intan Ladyana bersama kekasih, Harris Alif dalam satu rancangan di kaca televisyen namun siapa menyangka, penonton dapat menyaksikan mereka di set Mpop!

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

2nd raya wit 🤍

A post shared by @ harrisalif on

Bersama Harris Alif sebagai pengacara manakala tetamu selebriti pada episod yang ke-81 adalah kekasih sendiri, Intan Ladyana dan pelakon Tam Suhaimi.

Menerusi laman Youtube, kedua-dua tetamu jemputan itu berkongsikan perkembangan kerjaya terbaru dan antara yang menjadi perhatian juga tentu saja gelagat pasangan kekasih berkenaan yang sering mencuri tumpuan warganet.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

@mpopmy 🎥

A post shared by 🎬 (@intanladyana) on

Mencuit hati penonton, apabila Harris Alif sebagai pengacara perlu menanyakan soalan panas tentang Intan dimana tentang kisah mereka. Disoal mengenai masih tarik tali dengan Harris Alif dan Intan menidakkan hal berkenaan sekali gus menjawab tentang isu tidak memuat naik foto kekasihnya itu di Instagram.

Dalam pada masa yang sama, Intan membuat pengakuan bahawa kisah percintaan mereka bukan gimik malah betul-betul bercinta.

Menjenguk ke ruangan komen, kedua-dua selebriti ini menerima pelbagai reaksi positif warganet kerana bersikap profesional dalam rancangan berkenaan.

Malah, Harris juga dipuji sangat profesional selain dilihat matang dan video temubual berkenaan turut meraih perhatian ramai dan dalam pada itu, warganet turut mendoakan yang terbaik buat mereka.

Reaksi ramai di ruangan komen

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

happy birthday my lucky charm 🙂

A post shared by @ harrisalif on

Apa Kata Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!!

Sumber : HCL

Be the first to comment on "Bercinta Dengan Harris Hanya Gimik? Ini Pengakuan Intan Ladyana Di Depan ‘Kekasih’"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*