“Biasalah Umur Dah 41 Tahun…,” – Khai Ded4h Rosma Suka Jika Dirinya Buncit?

Tidak kira lelaki atau perempuan, semua orang pasti ingin memiliki tubuh badan menawan dan ideal.

Baru-baru ini, penyanyi yang dicungkil bakatnya menerusi Akademi Fantasia musim pertama, Khai mengakui dirinya kini sudah buncit seiring usia.

Kini, penyanyi kelahiran Johor itu sudah mencecah usia 41 tahun.

Dalam pada itu, Khai turut mended@hkan isterinya, penyanyi Rosma suka jika dirinya memiliki perut yang sedemikian.

“Pervt cover skit? xpe lah tak perlu nak cover skit je tu. Biasalah umur dh 41thn buncit ala ala manja ni, wife sy suka katanya sy lak berangan nak 6pax.

“Yg penting berat masih ideal 65KG, kalau naik 68KG – 70KG apa lagi #MSSenaRos kan ada #KhaiRosma #BuncitManja #BeratIdeal #Alhamdullillah,” tulisnya.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Perut cover skit? xpe lah tak perlu nak cover skit je tu. Biasalah umur dh 41thn buncit ala ala manja ni, wife sy suka katanya 😆 sy lak berangan nak 6pax 😱 . Yg penting berat masih ideal 65KG, kalau naik 68KG – 70KG apa lagi #MSSenaRos kan ada 🤩 #KhaiRosma #BuncitManja #BeratIdeal #Alhamdullillah

A post shared by KHAI & ROSMA (@khai_rosma) on

Khai mendirikan rumah tangga dengan penyanyi Rosma pada April 2008.

Pasangan yang bertemu jodoh setelah terlibat dalam program realiti yang sama itu kini dikurniakan dua orang cahaya mata iaitu Muhammad Amzar Danish, 10, Nur Amani Damia, 5 dan Nur Alya Dhania, 1.

Tidak kisahlah buncit atau tidak, apa yang penting kebahagiaan dalam rumah tangga. Betul tak?

Foto: Instagram Khai Rosma

 

Apa Kata Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!!

Sumber: MH

Be the first to comment on "“Biasalah Umur Dah 41 Tahun…,” – Khai Ded4h Rosma Suka Jika Dirinya Buncit?"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*