“Tak Mengapalah Mummy…Kebenaran Pasti Datang, Keadilan Pasti Menjelma” – Anak Lelaki Pengasas Dnars

Anak lelaki kepada pengasas kosmetik Dnars Allahy4rham Faziani Rohban Ahmad, Mohamed Aqbar Hakim Jasman reda dengan ujian men1mpa dirinya.

Perasaan tersebut digambarkan Aqbar menerusi sebuah posting di laman sosial Instagram (IG)nya, sehari sebelum kesnya dibicarakan.

“Mummy…abang minta maaf kerana belum sempat melawat Mummy selepas abg dibebaskan polis. Peguam tidak benarkan abang pergi jauh dari kawasan ni, kerana bila-bila masa akan did@kwa di mahk4mah.

“Mummy, esok abang akan did@kwa di mahk4mah Jalan Duta. Mummy jangan risau .Abang akan steady untuk hadapi semua cabaran ini,” tulisnya.

Bagaimanapun anak sulung daripada tujuh beradik itu bersyukur kerana ahli keluarga dan sahabat berdiri teguh dibelakangnya memberikan sokongan serta semangat.

“Semua orang berdiri belakang abang. Semua sahabat-sahabat Dnars ada di kiri kanan abang. Semua ahli-ahli keluarga Mummy berdiri belakang abang.Kawan yang betul-betul kawan support habis-habisan.

“Tak mengapalah Mummy, kebenaran pasti datang. Keadilan pasti menjelma. Cahaya keadilan sudah mulai kelihatan walaupun sayup-sayup di hujung terowong. Arw4h baik ramai sayang.

“Al-Fatihah untuk bondaku tersayang,” tulisnya.

Aqbar, 20, did@kwa di Mahk4mah Majistret Kuala Lumpur, pada Rabu atas pertudvhan mengvgut bapa tirinya melalui WhatsApp.

Dia bagaimanapun mengaku tidak bersalah selepas pertudvhan terhadapnya dibacakan di hadapan Majistret S Mageswary.

Tertvduh did@kwa menakutkan secara jen4yah terhadap bapa tirinya, Ahmad Shah Rizal Ibrahim, 43, dengan ugutan hendak menyebabkan kem@tian iaitu dengan menghantar pesanan ringkas melalui aplikasi WhatsApp dibaca: “Papa igt deh kalau adik ore m@ti, ore g pancung belako”.

 

Apa Kata Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!!

Sumber: Gempak

Be the first to comment on "“Tak Mengapalah Mummy…Kebenaran Pasti Datang, Keadilan Pasti Menjelma” – Anak Lelaki Pengasas Dnars"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*