Safiey Illias Jawab Fungsi F*raj P*ndan

Jutawan kosmetik popular, Safiey Illias menjawab persoalan peminatnya yang musykil tentang apakah fungsi far4j lelaki yang sudah melakukan pembed4han plastik menukar jantina atau alat kel4minnya kepada perempuan.

Menurut Safiey far4j seorang p0ndan selepas melakukan pembed4han plastik boleh berfungsi sama dengan far4j perempuan kecuali untuk datang bulan dan hamil.

Peminat itu bertanyakan soalan tersebut menerusi mesej peribadi di akaun Instagram (IG) miliknya.

Safiey memuat naik paparan skrin soal jawab mengenai perkara tersebut di satu entri di IGnya.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ya Allah . Hahaha . Nak RATU SEMESTA ALAM buat VLOG pasal isu ni ke ya ampun . @drshaharom tlg terangkan tiber . Sori la @drshaharom bukan specialist SEX REASSIGMENT SURGERY . . . #Sofeaestetik #syintagila #tvsyintagila #lurvesister #glasskinz #takkosongyee #awastakkosong

A post shared by RATU SEMESTA ALAM (@safieyillias94) on

Entri tersebut mendapat perhatian pengikutnya yang akui ia soalan dan jawapan yang bagus dided@hkan kerana turut telah menjadi kemusykilan ramai orang di luar.

“Betul kadang-kadang kita tak tahu kan nak tahu juga.

“m@tilah nak, soalan macam ni ditanya. Safiey anggap jelah mereka semua nak menimba ilmu.

“Huish berani dia tanya tapi bagus Safiey rilek je jawab

“Ni  tak luc4h ni sains tulen laaa.Hahahaha,” komen antara pengikutnya.

Baru-baru ini, Safiey mended@hkan dia baru sahaja menjalani r@watan ke atas bentuk mukanya selepas pipinya didd@kwa kelihatan pelik.

 

Apa Kata Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!!

Sumber: Gempak

Be the first to comment on "Safiey Illias Jawab Fungsi F*raj P*ndan"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*