Baru Je Laudya Cynthia Sah Bercer4i, Sekali Bekas Kekasih Masuk Komen

Tiada siapa yang boleh menyangka rumah tangga Engku Emran & Laudya Cynthia Bella hanya bertahan begitu singkat begini. Berita mengenai percer4ian itu dijelaskan langsung dari Laudya Cynthia Bella yang mengatakan bahawa dia dan Emran telah menamatkan perkahwinan dengan baik.

Engku Emran dan Laudya Cynthia Bella menjadi tumpuan umum selepas percer4ian rasmi. Emran dan Bella akhirnya berpisah dengan baik. Bella mengakui bahawa Emran telah menjadi suami yang baik selama 2 tahun menjalani perkahwinan.

“Kami berdua telah bersetuju untuk berpisah dengan cara yang baik. 2 tahun dia menjadi suami saya, banyak kebaikan, kebijaksanaan dan pembelajaran yang saya dapat, Insya Allah kebijaksanaan, pembelajaran, semua yang saya dapat, biar saya simpan, untuk saya menjadi wanita yang, insya Allah, jauh lebih baik, amin, “kata Bella kepada Insertlive

Spekulasi pergolakan rumah tangga Laudya Cynthia Bella dan Engku Emran akhirnya terjawab apabila pelakon Indonesia itu mengesahkan bahawa mereka sudah pun bercer4i selepas dua tahun mendirikan rumah tangga.

Berita percer4ian pasangan itu ternyata mengejutkan ramai pihak serta rakan artis termasuk bekas kekasih Laudya iaitu pelakon dan pengacara Raffi Ahmad.

Bagaimanapun, Raffi hanya mampu mendoakan yang terbaik dan berharap agar Laudya telah membuat keputusan yang betul dalam kehidupannya. Malah, Raffi turut mengatakan Laudya boleh menghubunginya jika memerlukan apa-apa bantuan.

“Selepas membaca artikel mengenai pencer4ian Laudya, saya hanya mampu berdoa agar keputusan itu adalah yang terbaik untuk dirinya.

“Saya juga mendoakan agar Allah sentiasa melindungi Laudya dan semoga dia memperoleh ketabahan untuk menjalani kehidupan selepas ini, kalau dia perlukan apa-apa, dia boleh hubungi saya,” ujarnya.

Terdahulu, Laudya memberitahu keputusan untuk berpisah itu telah dipersetujui oleh kedua-dua belah pihak dan dilakukan secara baik.

Meskipun berdepan dengan pengalaman pahit, Laudya berkata dia reda di atas apa yang berlaku dan menganggap ia sebagai sebuah pelajaran dalam kehidupannya.

Reaksi netizan

Engku Emran Tulis Potongan Lagu Dari COLDPLAY Dalam Gambar Aleesya

Memilih untuk tidak memberi apa-apa komen tentang percer4ian ini, sebaliknya Emran memuatnaik gambar anak kesayangannnya di Instagram.

Menurut tinjauan Murai MY, Engku baru-baru ini memaparkan beberapa gambar anaknya dari kecil hingga semakin dewasa. Dalam foto itu, Engku menulis sepotong lirik lagu Coldplay berjudul ‘Fix You’.

“But if you never try you’ll never know, just what you’re worth (Jika kamu tak pernah mencuba maka kamu tak akan pernah tahu, seberapa berharganya kamu), lights will guide you home, and ignite your bones (cahaya akan menuntun mu ke rumah, dan menerangi tul4ng mu),” tulis Engku di Insta Stories.

Muat naik itu seolah-olah merupakan ungkapan perasaan Emran terhadap anak itu. Aleesya selalu menjadi cahaya hidup ketika Emran merasakan kesedihan. Apatah lagi Aleesya diketahui sering memberi semangat ketika Emran memasuki perlumb4an basikal.

 

Apa Kata Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!!

Sumber: Trending Sangat

Be the first to comment on "Baru Je Laudya Cynthia Sah Bercer4i, Sekali Bekas Kekasih Masuk Komen"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*