Sajat berani lagi payung video, Sekali Bonda Rozita dan PU Amin sound stepek

“Bangjat mengg4nas kembali. Sebenarnya aku malas dah nak buat benda sama, sejak 2018, benda sama yang berulang dan tak ada perubahan..

“Kec4m , ugvt, ancam semua aku dapat dulu sebab tegur benda macam ni, tapi disebabkan tanggungjawab dan sayangkan anak keturunan aku, maka aku minta netizen dan seluruh pengguna media sosial BOIK0T dan REPORT IG bangjat..

“Ingat lagi awal tahun dia pergi mekah, masa tengah saie dekat safa marwah aku nampak dia dengan kawan kawan dia dalam kawasan saie, dekat masjid quba di madinah aku nampak dia juga, pakai pakaian perempuan, aku doa agar Allah bagi hidayah. Aku report dekat pihak berkuasa, dia tetap sama dan kuat..

“Walaupun dah civm kelambu kaabah sambil menangis dia tetap ulang benda sama. Ya Allah berilah pengajaran kepada manusia ini, dia sering mempermainkan dan merosakkan agama mu Ya Allah!..

“Pelik dan ajaib masih ramai pengikut, masih ramai yang memuji , masih ramai yang membeli, sedangkan dia sedang merosakkan anak bangsa dengan uplod gambar gambar luc4h ini. Jom lah kita sama sama boik0t dia, dulu kita pernah buat dan berjaya , sekarang kita lancarkan kembali, ini tindakan sebaiknya, saya juga des4k pihak berkuasa ambil tindakan dengan memadamkan semua media sosial bangjat dari alam maya. Berikan ruang pada dia untuk bertaubat dan kembali pada jalan Allah. Kita akan terus doakan dia dan dalam masa yang sama TINDAKAN tegas wajib dikenakan pada dia..

“Pada Allah kami berserah! Ya Allah peliharalah anak anak kami, masyarakat kami, maruah kami dan akhlak kami! Berilah hidayah dan pengajaran pada bangjat Ya Allah!

-PU Amin

Bonda Rozita Bagi Nasihat

Ibu kepada usahawan kosmetik, Datuk Seri Aliff Syukri iaitu Rozita Ibrahim tampil menegur kesalahan usahawan kontr0versi, Nur Sajat Kamaruzzaman di platform Instagram (IG)nya.

Sajat telah mengvndang kata-kata kesat daripada kalangan warganet dengan memuat naik beberapa keping foto dan video berbikini.

Menurut Rozita, Sajat tidak sepatutnya melakukan perkara yang akan menyakiti diri sendiri suatu hari nanti.

Nasihat Bonda Rozita kepada Sajat

“Assalamulaikum Sajat. Maaf bonda nak tegur. Jangan buat macam ni kesian pada diri sendiri Sajat. Makin s@kit nanti.

“Allah sayang Sajat banyak nikmat Allah kasi. Sudah la Sajat,” tulisnya di salah satu ruangan komen.

Tambah Rozita, dia berharap agar Sajat berhenti berkongsi perkara tidak sen0noh ini kerana akan mengvndang d0sa.

“Jangan terperangkap lagi jauh. Sajat tau segalanya dan jangan ajak orang lain buat d0sa sebab kita ya dik!!

“Bonda mohon jangan post benda gini lagi. Salah ni Sajat,” tulisnya lagi.

Menjengah di ruangan komen, rata-ratanya meninggalkan komen ‘ped4s’ serta berbaur luc4h namun tidak dihiraukan Sajat. Terdahulu, nama Sajat menjadi sebutan ramai selepas berpenampilan wanita ketika menunaikan umrah bersama keluarganya.

Sajat k4ntoi selvlit

Usahawan kosmetik popular, Nur Sajat Kamaruzzaman sekali lagi mengundang perhatian netizen apabila memuat naik sepotong video dia menari dengan hanya mengenakan bikini.

Video itu dikongsi menerusi sebuah entri di akaun Instagram miliknya buat tatapan ramai. Menerusi video berdurasi sekitar 15 saat itu, Sajat dilihat menari sambil menggayakan bikini berwarna hijau.

“TikTok jap uols,” katanya ringkas sebagai kapsyen.

Video berkenaan kemudian telah mendapat kecaman ramai apabila beberapa netizen menganggap ianya agak keterlaluan dan s3ksi.

Malah, tidak kurang juga yang mencari kekurangan Sajat dengan meninggalkan komen berbaur pengh1naan seperti menegurnya mempunyai banyak selvlit.

Sajat respon pasal selvlit

Tidak melatah dengan h1naan tersebut, Sajat tampil membalas komen berkenaan.

“Normal lah kalau ada pun, bangga” katanya.

Anda boleh lihat antara komen ‘nak4l’ netizen di bawah.

Sajat Mengadu Pada Mak Ayah

Selepas terima banyak kecaman posting berbikini, Sajat muat naik satu lagi status dan kali ini dia mengadu pada mak ayah dia.

Siapa kutvk saya,saya bagi tahu kat mak ayah saya…makkk ayahhh

Tengok ini!!! Ada org kacau sajat!

Maaf video tidak dapat kami paparkan. Sekiranya anda ingin melihat video sajat berbikini sila ke instagram rasmi Sajat.

 

 

Apa Kata Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!!

Sumber : Gempak/MB

Be the first to comment on "Sajat berani lagi payung video, Sekali Bonda Rozita dan PU Amin sound stepek"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*