Diva AA Mengamuk Disebabkan Makanan Lambat 1 Jam

SELEBRITI Azwan Ali atau Diva AA hari ini meng4muk di Tiwtternya apabila makanan yang dipesan lambat sampai.

Menurut Diva AA melalui Twitternya dia telah masuk ke dalam dua buah restoran hari ini. Kedua-dua restoran itu membuatkan dia menunggu selama satu jam.

Menurut Diva AA dia masuk ke restoran pertama kerana banyak kedai-kedai makan yang lain tutup. Di restoran itu dia hilang sabar kerana perkhidmatan yang diterimanya lemb4p.

Menurut selebriti itu dia hilang sabar kerana terpaksa menunggu selama satu jam. Kesudahannya dia meninggalkan restoran itu dengan perasaan yang ger4m.

“Apa yang jadi, tadi Diva AA kat restoran Pap  service punyalah lemb4p. Aku tahu la ramai customer, hari Ahad pula tu.

“Tapi disebabkan restoran lain tak buka sebab tu aku masuk Pap. Jaga sikit mulut kau tu. So dekat sana satu jam habuk pun tak ada. So Diva AA lud4h dan go to he1l. Tinggalkan Pap,” cerita Diva AA.

Selepas itu Diva AA berkata, dia masuk pula ke dalam restoran kedua. Perkara yang sama terjadi di restoran pertama berlaku di restoran kedua. Dia terpaksa menunggu selama satu jam untuk makanannya sampai.

Itupun menurut Diva AA, makanan hanya sampai selepas dia meng4muk kerana menunggu terlalu lama.

 

 

Apa Kata Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!!

Sumber : Cinca/News Viral

Be the first to comment on "Diva AA Mengamuk Disebabkan Makanan Lambat 1 Jam"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*