Ditudvh Sedut Lemak Dan Ambil Barang Terl4rang Apabila Kurus..-Zulin Aziz

KUALA LUMPUR: Berjaya menurunkan berat badan sebanyak 20 kilogram dalam tempoh tiga bulan membuatkan nama artis serba boleh, Zulin Aziz menjadi perhatian ramai.

Seperti biasa, ada yang memuji semangatnya menurunkan berat badan hingga berjaya mengeluarkan produk menguruskan badan, DMagia Dietmeal, tak kurang juga yang melemparkan nista.

Ada yang mula melemparkan tudvhan dengan mend@kwa Zulin atau nama sebenarnya, Farah Azleenda Abdul Aziz melakukan jalan pintas dengan sedut lemak dan menggunakan bahan terl4rang untuk kurus.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Awak beraya lagi ke tuuu? Raya habis dah ni…😬

A post shared by زولين عزيز (@zulinaziz) on

“Saya dan orang sekeliling yang rapat akan tahu betapa diri ini bergelut untuk mencapai ke tahap sekarang. Orang mungkin nampak yang indah sahaja. Di sebaliknya, mereka tak tahu.

“Ada yang menvduh cakap saya sedut lemak. Yang cakap saya ambil dadah pun ada. Ikutkan sejak Perintah Kawalan Pergerakan lagi, boleh tengok video keadaan saya masih tembam lagi. Ia adalah proses.

“Ketika awal, saya tak tunjuk gambar badan. Sampailah saya turun banyak kilogram, baru saya berani tunjuk sisi penuh badan. Tak apalah, ada sahaja yang tak kena pada mata netizen,” katanya kepada BH Online.

Zulin berkata, dia sudah terbiasa dengan kejian dan pengh1naan netizen.

“Saya sudah terbiasa, lantaklah apa orang nak cakap. Saya tak boleh memuaskan hati semua orang. Cukup saya dan teman sekeliling tahu apa sebenarnya yang dilalui. Orang mengata saya, bila lagi nak kurangkan lemak?,” katanya.

Zulin berkata, dia turut menerima kritikan apabila dilihat s3ksi dan mula mengenakan pakaian ket4t sejak berbadan langsing. Imejnya dilihat tidak bersesuaian dengan dirinya yang bertudung.

“Dalam hal ini, saya akui ada kalanya terleka dan tak perasan. Ia khilaf sendiri. Teguran orang buat saya tersentak dan lekas sedar. Saya tak marah, sebaliknya menghargai teguran membina.

“Soal pakaian serta bertudung ini, saya sendiri adakalanya tersasar. Tahulah perangai g1la-g1la saya macam mana pula,” katanya.

Zulin berkata, ada juga menyindir suruh menanggalkan tudung kerana sudah mula berpakaian ket4t.

“Tak saya nafikan memang ada yang sarkastik dan seolah-olah meminta saya buka tudung. Insya-Allah, saya minta dijauhi perkara itu,” katanya.

 

Apa Kata Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!!

Sumber: BH Online

Be the first to comment on "Ditudvh Sedut Lemak Dan Ambil Barang Terl4rang Apabila Kurus..-Zulin Aziz"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*