“Bila Disuruh Cari Pasangan Baru…” Farah Lee Triggered? Sekali Farah Balas

Pasangan hidup adalah salah satu impian terbesar bagi setiap insan yang sudah meningkat dewasa dan ia menjadi fitrah bagi setiap manusia.

Baru baru ini tular di media sosial mengisarkan Farah Lee, seorang travelor yang memuat naik satu posting untuk mempromosikan tudung yang dibelinya di Instagram milik beliau.

Didalam posting tersebut, beliau ada menyelitkan mengenai posting beliau yang sebelumnya yang mana, telah mendapat kec4man netizen.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Post deep2 terus orang cakap emo lah, tak move on lah, meratapi lah. Kita ni masa kat Uni dah start tulis2 macam2. Mostly tak berkisar sendiri pun, ramai je orang datang cerita masalah mintak nasihat. . Jadi yelah, tak cakap deep2 lah kalini. Nak cakap kalau suka travel pastu cari tudung takyah gosok, ringan lembut tak panas boleh try #OEmanis ni. Setiap kali Farah travel confirm akan bawak sebab senang angat. #OElurus ni pun cool sangat measurement dia. Ngam2 terletK untuk size Asian. So go lah @ommaesabel pulak cuci mata kbai 👻 – Omma.

A post shared by F. L. (@farahlee_) on

“Unless Farah tak triggered”

Rata rata warganet yang memberikan komen, hampir semua komen mengandungi ayat – ayat yang baik baik dan memberi inspirasi kepada Farah sendiri dan kepada orang ramai juga.

Akan tetapi muncul pula satu komen yang menjadi perhatian orang ramai. Komen tersebut terus mendapat sambutan hangat daripada pengikut Farah di Instagram.

Di dalam komen, tersebut netizen ini beranggapan bahawa Farah belum dapat ‘move on’ kerana post beliau yang sebelumnya.

Selepas itu, Farah terus membidas komen tersebut dengan ayat yang sungguh padu bagi memulihkan kembali keadaan.

Farah Lee menyatakan perasaan kecewanya bila ada individu yang beranggapan yang sebegini rupa. Tanpa basa basi terus je Farah balas dengan ayat sentap.

Kan dah kena tarbiah!!!

Terkejut dengan komen dari Farah, terus pengikut beliau yang lain sambung bidas, menyokong kenyataan dari Farah sendiri.

Terang Farah, posting beliau yang sebelumnya bukanlah terjadi dengan sendiri, tetapi atas nasihat dan ada beberapa individu datang kepada beliau meluahkan perasaan.

 

Apa Kata Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!!

Sumber: Metro Rimbabara

Be the first to comment on "“Bila Disuruh Cari Pasangan Baru…” Farah Lee Triggered? Sekali Farah Balas"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*