Little Miss Khan Remb4t Baju, Bag Neelofa

Personaliti media sosial yang juga adik kepada Neelofa, Ameera Khan mencvri tumpuan wargamaya apabila memakai baju dan beg tangan kakaknya ketika keluar membeli barang keperluan harian.

Menerusi laman sosial Instagram, Ameera atau lebih dikenali sebagai Little Miss Khan (LMK) berkongsi foto tersebut untuk tatapan umum.

“Saya rasa kita akan makan pasta malam ni,” tulis LMK sebagai kapsyen. Namun apa yang menariknya apabila Neelofa turut meninggalkan komen pada foto tersebut. 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

i guess we’re having pasta for dinner ⁣⁣ ⁣⁣ ⁣⁣ @heymotherchuckers

A post shared by Ameera Khan (@littlemisskhan) on

“My baju, my bags,” tulis Neelofa.

Menerusi komen tersebut, ramai wargamaya yang terhibur apabila perbuatan rembat baju itu merupakan satu perkara yang sering dialami oleh adik-beradik perempuan. 

Malah, foto baju Ameera dan komen Neelofa itu turut dikongsi oleh seorang pengguna di Twitter dan ia menjadi tular.

Rata-rata wargamaya boleh ‘relate’ dengan perbuatan tersebut dan berkongsi kisah rembat baju adik-beradik masing-masing.

“I takda adik-beradik perempuan pun selalu share tshirt dengan abang jahsjhajsjs,” kongsi seorang wargamaya.

“Aku bukan setakat kakak tapi bapak aku punya baju dengan kain pelikat pun aku pakai,” komen seorang wargamaya.

“Ni sebabnya rasa nak bl0ck kakak dekat IG sebenarnya hahahahahaha,” usik seorang wargamaya.

“Ye dah biase dah weh. Redho jela dah malas nak berwrestling bukan masuk otak pun kalau bagi w4rning,” kata seorang wargamaya.

“Nasib baik aku dengan adik-beradik semua tak sama size huhuhu. Aku paling kecil dalam keluarga dan adik aku lagi besar dari aku. Cuma tudung tu la selalu jadi m@ngsa,” luah seorang wargamaya.

Sehingga kini, foto Amira itu telah menerima hampir 50,000 tanda suka daripada warga Instagram.

 

Apa Kata Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!!

Sumber : GEMPAK 

Be the first to comment on "Little Miss Khan Remb4t Baju, Bag Neelofa"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*