“Kau pernah duduk one on one dengan org yang pernah kena rog0l?” – Zarina Anjoulie pula tempel4k pendapat Fyn Jamal

Nampaknya 1su mengenai kenyataan Fynn Jamal kini masih lagi menjadi bualan h4ngat orang ramai di media sosial. Kupasan isu mengenai k3s rog0l itu telah menyebabkan ramai pihak tampil memberi keterangan.

Sebelum ini, Caprice dan Wardina  ada memberikan teguran kepada Fynn, namun terbaru pelakon yang terkenal dengan kelantangannya memberikan pendapat, Zarina Anjoulie juga tak lepas untuk mengupas pasal 1su ini.

 

Kau tak ada kat tempat diaorang

 

Menerusi, IGTV yang dimuat naik hari ini, Zarina Anjoulie tidak bersependapat dengan Fynn Jamal. Bagaimanpun, Anjoulie juga akui dan setuju dengan apa yang dibahaskan oleh Fynn Jamal bahawa wanita haruslah menjaga aur4t.

Namun begitu, nak menyalahkan cara pemakaian wanita sepenuhnya juga tidak patut dan Anjoulie sifatkan ia seperti tak adil. Ini kerana menurutnya ramai sahaja yang mereka yang menutup aur4t menjadi m4ngsa rog0l.

“Kau pernah duduk dekat one on one dekat orang yang pernah kena rog0l. Kalau macam tu aku tanya kau lah kan, how about orang laki-laki yang kena rog0l?”

Malah, Anjoulie juga tempel4k kenyataan Fynn Jamal itu apabila dia memberikan gambaran jika berada di tempat m4ngsa dan menyifatkan bahawa Fynn seolah-olah seperti tidak sens1tif terhadap nasib m4ngsa.

” So orang yang ada experience ni dia lain-lain, jadi tak adil kalau nak katakan jaga aur4t, habis lelaki? Its just so easy to say sebab bukan kena kat kau.”

Bagi Anjoulie lagi, dalam hal ini lelaki dan perempuan, kedua-duanya haruslah memainkan peranan. Ini kerana cara pemakaian seseorang wanita yang mendorong kearah jen4yah rog0l ini tidak lah begitu betul.

 

Apa Kata Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!!

Sumber: Lobak Merah

Be the first to comment on "“Kau pernah duduk one on one dengan org yang pernah kena rog0l?” – Zarina Anjoulie pula tempel4k pendapat Fyn Jamal"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*