“Jatvh air mata jantan ni”- Suami ‘surprise’ birthday Syafiqah Aina, sebulan buat..

Setiap pasangan pasti mempunyai perjalanan kehidupan mereka apatah lagi bagi yang susah dan senang bersama tentunya membuatkan mereka menangis jika mengenang kembali. Manakan tak, dalam perkahwinan tidak dapat lari daripada masalah namun setelah dapat mengharungi pelbagai cabaran bersama tentunya ia sangat istimewa.

Pasangan usahawan Hafiz Mahamad dan Syafiqah Aina ini sekali lagi menjadi perhatian dan bualan hangat warganet apabila melihat usaha se0rang suami yang cuba membuat kejutan sempena hari jadi isterinya.

“Isteriku, ini untuk awak…”

Sebelum ini, pasangan ini sudah terkenal dengan pelbagai kejutan terhadap diri masing-masing sekali gus membuatkan mereka menjadi inspirasi buat pasangan diluar sana untuk sentiasa membahagiakan pasangan.

Walau bagaimanapun, perkongsian kali ini turut membuatkan warganet terharu dan mengatakan betapa bertuahnya isteri apabila Hafiz Mahamad merancang dan melakukan persiapan sempena ulang tahun kelahiran Syafiqah Aina selama hampir sebulan.

Suami surprise birthday buat Syafiqah Aina nangis

Dia mempersiapkan dari segi penampilan dan ternyata hadiah yang diberi buat isterinya sangat bermakna sehingga kedua-duanya juga menangis.

“Bukan senang untuk plan semua ni, sebab Aina tak berapa happy sangat kalau saya hadiahkan barang. Saya kenal dia. So kita bagi dia effort.”

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Dia tak nak hadiah harganya mahal untuk Birthday dia. Dia perlukan “effort” Kenapa isteri saya menangis, hanya saya & dia sahaja tahu tentang perjalanan hidup bersama. Allah tu sangat penyayang & mendengar Segala apa yg saya & isteri angankan 8 tahun lepas. Kita capai bersama & benda tu tak pernah buat saya lupa, leka kerana semuanya milik Allah Happy Birthday my wife ❤️ Full video di link bio 📸 @syedmohdakif @arffmhd

A post shared by Hafiz Mahamad (@hafizmahamad) on

Dalam pada masa yang sama, isterinya menerusi Instagram turut berkongsikan saat-saat bahagia mereka bersama ketika itu.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

18thJune You make me happier than I ever thought I could be. Thankyou for always making me feel like the most happiest woman in the world, husband ♥️

A post shared by Syafiqah Aina (@syafiqahaina) on

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Rasa special sangat, from top to toe Hafiz minta Stylist custom made special untuk Aina, siap panggilkan MUA untuk makeupkan Aina 😍 Masuk masuk pula dengar lagu yang Hafiz buat awal awal Aina kenal dia dulu. Macam tak percaya dia buat benda ni semua. & it’s beyond perfect! What a night to remember! 🤍 Especially this year, location dapat suprise pun dah buat air mata meleleh tak henti, our new second home 🥰 I can see how hard we work for our dreams. Journey dari awal sampaila sekarang semuanya dapat rasa malam tu. Plus, tahun ni ada Raisya bersama. Betapa bahagia dengan nikmat yg Allah kurniakan Tahun ni Birthday Surprise memang penuh dengan sentimental value. Dari awal sampai habis, tak stop air mata mengalir Thankyou sayang, for everything. Tak terbalas segala apa yang you buat untuk I & business kita @ainaabeautyofficial selama ni. Semoga Allah kurniakan kebahagiaan yg kekal abadi hingga ke Syurga FirdausNya untuk keluarga kecil kita 🤍 . 📸 @syedmohdakif @arffmhd

A post shared by Syafiqah Aina (@syafiqahaina) on

Perkongsian surprise birthday suami buat Syafiqah Aina mendapat pelbagai reaksi warganet yang turut tumpang gembira melihat kebahagian pasangan ini.

Apa Kata Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!!

Sumber: IG / HCL

Be the first to comment on "“Jatvh air mata jantan ni”- Suami ‘surprise’ birthday Syafiqah Aina, sebulan buat.."

Leave a comment

Your email address will not be published.


*