“Tiba-tiba rasa takda 0tak”-Cikgu Vir4l, Jawab Soalan Addmath Kat Filter Ig Tak Sampai 5 Saat

Mesti korang pernah tau ada satu cikgu Addmath ni vir4l dulu macam mana cara dia ajar Addmath dengan anak muridnya. Ramai yang betul-betul teruja dan faham macam mana cara cikgu ni ajar subjek yang mungkin menjadi mimpi ngeri untuk student yang ambil subjek Addmath.

VIDEO:

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

enjoy ur life kay! . #mathsanova cc @_muhdhzim

A post shared by MFath (@fathihussein) on

Lagi sekali cikgu ni vir4l sebab dia main filter Instagram Addmath dan video itu dikongsikan menerusi akaun Twitter @arhammunirr. Kalau siapa yang ambil subjek Addmath mesti dah pening macam mana nak baca formula atau jawab soalan Addmath kan ?

VIDEO:

Tapi cikgu ni padu weh.. Dia jawab soalan dekat filter IG tu tak sampai 5 saat dan apa yang lebih membuat warganet teruja, kesemua soalan yang dijawab itu betul semua.

Even cikgu tu jawab soalan tu sambil borak dan gelak tapi semua soalan yang dijawab betul.

Rata-rata warganet kagum dengan cikgu ni sebab ye lah yang lain baru nak baca soalan tapi cikgu ni dah habis jawab. Formula Addmath pulak tu.

Hebatnya kepala 0tak dia

Sumber: Twitter

Aku tengok pun tak tau nak fikir apa dah 

Sumber: Twitter

Memang 0tak power math

Sumber: Twitter

Kalau admin pun tak sempat nak baca masa habis dah. Power lah cikgu ni !

Apa Kata Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!!

Kredit: Lobak Merah

Be the first to comment on "“Tiba-tiba rasa takda 0tak”-Cikgu Vir4l, Jawab Soalan Addmath Kat Filter Ig Tak Sampai 5 Saat"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*