‘Ingat Perempuan Gem0k B0leh Dipermainkan Ke?’ – Bekas Kekasih Cari Balik Zulin Aziz Selepas Kurus?

Umum mengetahui pelakon Zulin Aziz pernah putus cinta dan membatalkan hasratnya untuk berkahwin dengan kekasih hati warga Indonesia. Meskipun, persiapan perkahwinan telah dilakukan sepenuhnya, Zulin akur dengan ketentuan yang Maha Esa walaupun sedih jika mengenangkannya.

Terbaru, menerusi Instagram Live, Zulin memberitahu bahawa bekas kekasihnya itu menghantar kiriman mesej dan bertanya khabar mengenai dirinya.

Gemuk boleh kurus tau

Zulin memaklumkan bekas kekasihnya itu did4kwa ‘mencarinya’ semula selepas mengetahui perubahan fizikal pengacara tersebut. Dia turut kesaI dengan tindakan lelaki berkenaan yang ternyata niatnya did4kwa ingin memperm4inkan hati dan perasaan Zulin sahaja.

Gem0k boleh kurus tau. Busvk hati belum tentu boleh wangi. Sebab perangai tu dah sebati dengan d4rah kau. Ingat perempuan gem0k ni, blh dipermainkan ke? Now, ex boyfriend mesej. You dah kurus heh? Kau ingat aku nak kat kau balik?! Kepada ex boyfriend i, kau memang sesuai dapat aku time gem0k je.

Mungkin ada senasib dengan saya

Pengacara itu mengakui separuh dari cerita yang dikongsi melalui IG Live itu adalah benar, bukan rekaan.

Mungkin ramai yang senasib dengan saya. Kita nak beri lagi semangat dekat diri kita.

Sumber: Zulin Aziz, Fatin Izzati / Ohbulan

Be the first to comment on "‘Ingat Perempuan Gem0k B0leh Dipermainkan Ke?’ – Bekas Kekasih Cari Balik Zulin Aziz Selepas Kurus?"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*