Nazim Tanya Pasal Jodoh, Sekali Zara Zya Komen Bikin ‘P4nas’

PELAKON Nazim Othman menjelaskan dia enggan memikirkan soal jodoh kerana selesa dengan statusnya sebagai duda.

Nazim atau nama sebenarnya Nushrul Alif Othman, 35, juga berkata dia belum merancang untuk mencari jodoh biarpun bekas isterinya, Bella Dally kini sudah berbahagia bersama suami baru.

“Jika ada masa saya akan bercuti ke luar negara, jadi saya tiada masa untuk memikirkan soal jodoh. Tambahan lagi saya langsung tidak memberi fokus untuk mencari pasangan, saya bahagia dengan kehidupan sekarang.

“Namun saya sendiri tak boleh nak komen sampai bila situasi ini akan berlanjutan, sejujurnya saya tidak pernah ada calon pengganti sejak bercer4i Mei tahun lalu, skandal pun tak ada,” kata Nazim kepada mStar.

Terbaru Nazim berk0ngsi sesuatu di Instaram tentang Jodoh tarik perhatian ramai

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Jodoh siapa lah agaknya ek?

A post shared by nazimothman (@nazimothman) on

KOMEN ZARA ZYA

FOTO RAYA NAZIM

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Di usia gangsa ni, there’s nothing better I could ask for other than my zaujah to be brought close to me. After 2 years, I finally reopen my heart for marriage. Some things in life are learned the hardest ways and I took full responsibility of my past mistakes and accepted the wisdom I gain from it. I’m no longer young, berjimba time is over. I’m 36 and my time is running out. Selagi sihat walafiat dan berkemampuan, semoga dimakbulkanNya. Dah dua tahun single. Sampai kadang-kadang tertanya kat Allah, apakah terlalu besar kesilapan laluku sampai susah jodoh nak sampai? Selain mintak ampun dengan Dia, mungkin ada juga kesilapan saya sesama manusia. Jadi saya dengan rasa rendah diri, nak mohon maaf kepada semua orang yang pernah terasa hati dengan saya sebelum ini sama ada secara sengaja atau tak disengajakan. Saya harap permohonan maaf terbuka ini diterima. I’m sorry too kalau ada yang tak berkenan dengan posting ni. Most people are too afraid to show their vulnerable sides to others because most probably they see it as a sign of weakness. On the contrary, from my point of view, being vulnerable until a certain acceptable extent, is a strength. Doakan saya please. Thank you.

A post shared by nazimothman (@nazimothman) on

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Tetiba tekak mintak Laksa Johor pulak.. adehhhhh, mana nak carik?

A post shared by nazimothman (@nazimothman) on

Sumber : Instagram Nazim Othman | Apple Hijau

Apa Kata Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!!

Be the first to comment on "Nazim Tanya Pasal Jodoh, Sekali Zara Zya Komen Bikin ‘P4nas’"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*