Tak kacak. Warganet samakan suami Ameera Khan macam pakcik tengah sambut hari jadi dengan ank buah. Rupa rupanya ini suami dia.

Ameera Khan merupakan adik kepada selebriti terkenal Neelofa. Nama beliau mula meningkat naik kerana mempunyai saluran Y0utube yang diberi nama Little Miss Khan. Selain mempunyai saluran youtube sendiri, beliau juga aktif di Instagram dan memperoleh gelaran sebagai Influencer. Dalam usia yang muda Ameera mempunyai seramai 1.1 juta pengikut di Instagram miliknya. Ameera juga telah mula mengikuti jejak langkah kakaknya sebagai usahawan pada usia 17 tahun dengan mengeluarkan produk k0smetik dibawah jenama LMK C0smetics.

Gadis jelita yang kini berusia 20 tahun ini teruja dengan sambutan yang menggalakkan terhadap jenama k0smetik miliknya. Jenama yang diusahakan sejak tahun 2016 ini diinspirasikan sendiri oleh dirinya yang begitu meminati bidang solekan. Ameera juga bercita-cita untuk memasarkan pr0duk tersebut di pasaran antarabangsa suatu hari nanti. Menjadi adik kepada selebriti terkenal seperti neelofa membuatkan dirinya juga sering menjadi tumpuan media. Sebelum ini Ameera pernah berdepan kontroversi apabila pernah membuat perbandingan jenama dua buah telefon bimbit. Gaya dirinya menjelaskan perbezaan kedua-dua jenama tersebut juga menjadi tular dan mendapat kritikan daripada para warganet.

Ameera pernah mengambil keputusan untuk berehat daripada media sosial selama beberapa bulan sebelum kembali aktif. Kehilangannya itu menjadi tanda tanya kerana Ameera lebih selesa menyimpan kisah peribadinya sendiri. Memuatnaik gambar terkini beliau sedang menyambut hari kelahiran seorang yang istimewa, Ameera menerima komen yang agak sinis daripada seorang warganet. Walaupun Ameera sebelum ini tidak pernah mengakui secara terbuka hubungan dirinya dan jejaka tersebut namun desas desus menyatakan bahawa Ameera telahpun berkahwin dengan jejaka itu.

 

Warganet tersebut tinggalkan komen yang berbaur sindiran pada gambar tersebut dengan menyatakan bahawa jejaka itu tidak sepadan dengan Ameera. Mereka berdua kelihatan seperti bapa saudara dan juga anak buah. Para peminat Ameera menepis sindiran tersebut. Bagi para peminat, mereka lebih pentingkan kebahagiaan Ameera. Peminat berkata Ameera berhak memilih sesiapa sahaja yang boleh menggembirakan dirinya. Ameera pun masih lagi muda dan perjalanan hidupnya juga masih lagi jauh. Berilah peluang untuk Ameera berdikari dan menjalani kehidupannya sendiri. Hanya dia sahaja yang tahu apa yang terbaik buat dirinya.

Sumber : Instagram littlemisskhan

Be the first to comment on "Tak kacak. Warganet samakan suami Ameera Khan macam pakcik tengah sambut hari jadi dengan ank buah. Rupa rupanya ini suami dia."

Leave a comment

Your email address will not be published.


*