Sorang demi sorang tinggalkan Ashraf Muslim. Akhirnya Ashraf Muslim dedahkan sesuatu ketika dia berada di dalam ward dengan pesakit pesakit covid 19.

Baru-baru ini, industri hiburan tanah air dikejuutkan dengan seorang lagi selebriti yang disahkan positif Covi1d-19 iaitu pelakon Ashraf Muslim. Pun begitu, dia dilihat masih mampu tersenyum ketika menghadapi wab4k ini dan perkara itu sekali gus membuatkan rakan selebriti dan peminat tidak henti-henti mendoakan agar dirinya cepat sembvh. Menerusi perkongsiannya ini juga membuatkan rata-rata mendoakan hal yang sama buat pelakon ini apabila dia berkongsi rakaman ramai pesaki1t yang telah sembuh.

Ujarnya, seorang demi seorang tinggalkan dirinya di tempat raw4tan dan perkara itu turut membuatkan dirinya bersyukur kerana mereka telah sihat dan dapat berjumpa ahli keluarga. Menjadikan ianya satu kenangan yang tidak akan dilupakan, perkongsian video pelakon ini mengundang seb4k ramai. “Kenanganku bersama mereka takkan aku lupakan, segala ilmu yang dikongsi takkanku sia siakan. Perasaan sayang bersama mereka telah timbul dengan perwatakkan dan akhlak yang ditunjukkan pada aku.”

Dalam pada masa yang sama, dia turut berterima kasih kepada kenalannya itu dan ujarnya juga bahawa yang paling dirinya tidak lupakan adalah lelaki yang berjubah dimana dapat diperhatikan menerusi video telah meninggalkan senyuman padanya yang dikenali sebagai Hj Usman. Perkongsian pelakon ini membuatkan ramai mendoakan agar dirinya pula akan sembuh dan dapat pulang berjumpa keluarga.

Diruangan komen juga, ramai rakan selebriti terkenal tanah air seperti pelakon, penyanyi turut sama mendoakan kesembuhannya.

Doa ramai buat Ashraf Muslim

Sumber: HCL

Be the first to comment on "Sorang demi sorang tinggalkan Ashraf Muslim. Akhirnya Ashraf Muslim dedahkan sesuatu ketika dia berada di dalam ward dengan pesakit pesakit covid 19."

Leave a comment

Your email address will not be published.


*